Energiile lunii august 2017 — Poarta Leului: Transmisii Stelare și începutul unui nou ciclu de creație

Întâmpinăm o nouă lună energetică, una dintre cele mai puternice de anul acesta! În această fază a ascensiunii, suntem pregătiți pentru a îmbrățișa renașterea cosmică a Pământului în calitate de planetă de dimensiunea a 5-a. Marchează sfârșitul realității dimensiunii a 3-a. Cei care s-au ocupat de ancorarea frecvențelor înalte în realitatea lor fizică au putut simți deja puternicele schimbări ce au loc, pe măsură ce ne separăm de Pământul de dimensiunea a 3-a. Este vremea încheierii unui vechi microciclu, pentru a putea pătrunde într-un macrociclu cu totul nou, în care ancorarea unei frecvențe ridicate va fi esențială ancorării în dimensiunea a 5-a a Pământului.
Reconstruirea unei realități nu este un proces de o zi, căci mai întâi trebuie să începem transformarea ființei noastre în profunzime, a tot ceea ce a fost creat dintr-un nivel jos de conștiință. În luna august vom combina aceste curățări profunde cu alinierea noastră cu aceste înalte frecvențe stelare, care ne vor îmbunătăți creativitatea și ne vor activa clarvederea, întrucât aceste noi coduri cosmice vor avea un impact puternic asupra glandei pineale , precum și asupra chakrelor superioare, mai ales pentru cei care au activat deja sistemul chakrelor superioare.
Începem un nou ciclu creativ în care vom fi puși la încercare, în calitate de Maeștri ai Noii Ere, pentru a ne muta din polaritate și din frică în posibilitate și conștiința unității — creând prosperitatea și/sau condițiile necesare pentru a ne întreține în planul fizic, precum și pentru a ne extinde către noi orizonturi. Aceia dintre noi care lucrăm conștient la mutarea într-un spațiu superior vom curăța vechile tipare din corpurile non-fizice, și vom integra codurile stelare care ne vor ajuta să trezim catene latente, amintiri Adamice, din ADN-ul nostru originar.
Luna august are frecvența 9, cifră care ne invită să renunțăm la tot ceea ce nu servește scopului nostru celui mai înalt, până când creăm spațiul interior necesar pentru a putea permite acestei noi frecvențe să ne cuprindă întreaga ființă. Abia începem să descoperim numeroasele tărâmuri existente în Creație și în înțelepciunea sa infinită. Numărul 9 ne invită să fim înțelepți și să ne concentrăm asupra adevărului și luminii interioare, folosind lumina lăuntrică pentru a naviga realitatea curentă, căci numai de ea avem nevoie pentru a discerne ce este aliniat cu Sinele nostru autentic. Deși calea solitudinii nu este una ușoară, este imperativ să ne ascultăm ghidarea interioară, înainte de a da naștere acestei noi realități.
Universul știe deja încotro ne îndreptăm, întrucât această imensă înțelepciune orchestrează totul înainte de a se întâmpla în planul fizic. Uranus este retrograd pe 3 august, pentru a acționa în calitate de catalizator pentru marile schimbări. Frecvența lui Uranus va declanșa schimbarea cosmică necesară pentru ca planeta noastră să se rupă de vechiul Pământ. În data de 4 august avem un alt eveniment important: Jupiter, planeta expasniunii va fi în cuadratură cu Pluto, planeta puterii. Aceste evenimente ne pregătesc pentru eclipsa de Lună plină din data de 7 august. Ea ne invită să contemplăm asupra modului în care ne folosim puterea, precum și a modului în care o putem extinde. Puterea nu provine din iluzia superiorității și a mecanismului său egotic. Adevărata putere izvorăște din alinierea cu esența Divină și folosirea forței lăuntrice pentru a ne transforma din interior.

Eclipsa din 7 august ne va ajuta să ne eliberăm de cenușa trecutului, să ne deschidem inima către nou, în timp ce navigăm amintiri vechi, fapt ce ne amintește că expansiunea poate veni numai atunci când renunțăm la tot ce a fost și îmbrățișăm ceea ce trebuie să fie. Această Lună plină ne va asista în exprimarea adevărului și în dizolvarea credințelor limitate, dându-ne puterea de a da naștere unor noi proiecte și de a fi creativi. Ziua următoare, energiile Focului ale acestei luni vor deveni și mai puternice, întrucât ne pregătim de primirea acestui Val cosmic superior. În timpul Porții Leului, planeta noastră se va alinia cu Sirius, cu Centrul Galactic și cu numeroase alte locuri sacre de pe Pământ, cum ar fi piramida lui Kheops, dându-ne oportunitatea de a ne conecta cu Inima Cosmică și cu alți companioni stelari care au urmărit evoluția sufletului nostru; strămoșii noștri siriusieni asistă de mult timp trezirea omenirii, mai ales după manipularea ADN-ului originar adamic.

Alinierea conștientă la Poarta Leului și la frecvențele sale siriusiene ne poate ajuta în trezirea amintirilor cosmice uitate, precum și în îndeplinirea rolului sufletului în calitate de lucrător al grilelor planetare. Dacă rolul sufletului implică ancorarea frecvențelor ridicate din tărâmuri superioare, atunci aceste energii ale portalului vă vor ajuta să deveniți un stâlp care să ancoreze lumina la interior și la exterior. În cazul în care sunteți stabilizatori, vă veți petrece următoarele șase luni stabilizând toate aceste energii; este nevoie de armonie deplină și solitudine, mai ales după lucrul în astral cu construirea unor noi rețele armonice care vor susține schimbarea. Onorați-vă rolul, oricare ar fi acesta.

Chemați-vă esența stelară siriusiană pentru a vă ajuta în manifestarea liniei temporale de dimensiunea a 5-a; ei sunt familia sufletului vostru, care urmăresc de eoni de ani eforturile noastre. Fiți atenți la fiecare premoniție sau sentiment legat de misiunea sufletului vostru sau de companionii sufletului, atât din stele, cât și de pe Pământ. Aceste mesaje nu sunt parte din imaginația voastră, ci din Sinele Unificat, Sinele Autentic, care vă ajută să vă amintiți cine nu sunteți. Lucrul interior al reconectării ADN-ului și al vindecărilor necesare va fi facilitat de către codurile stelare și transmisiunile de pe Sirius, prin intermediul Soarelui; Scopul Semințelor Stelare și al fiecărei ființe umane care vine dintr-un spațiu al Iubirii divine și al serviciului pentru toți este de a asista în curățarea programelor negative, al manipulărilor extraterestre și de a repara sistemul grilelor planetare.

Este imperativ să ne unim inimile, căci a sosit ultima fază a acestei bifurcații, aducând cu ea durere și confuzie, care ne distrag de la misiunea noastră. Numai unindu-ne putem aduce vindecare. La nivel fizic, fiecare senzație din corp vă va cere să aveți mai multă grijă de anumite zone de care ați uitat. Suntem cu toții diferiți, de aceea integrarea acestor coduri stelare va fi diferită. Dacă simțiți anxietate, ea vă transmite să trăiți în momentul prezent; anxietatea vine atunci când trăim în timpuri/dimensiuni care nu mai există. Dacă simți durere articulare sau la nivelul genunchilor, vi se cere să vă lăsați purtați de viață. Energia fricii este depozitată la nivelul articulațiilor sau al genunchilor, fapt ce vă împiedică să avansați. Dacă simțiți nevoia de a dormi, corpul are nevoie de vindecare pentru a se regenara și pentru a integra aceste noi frecvențe înalte.

În data de 12 august, Mercur va fi retrograd, pentru a ne ajuta să ne odihnim, să intergrăm și să dizolvăm. Pentru mine, aceste frecvențe ale lui Mercur ne vor ajuta să să ne concentrăm asupra a ceea ce este cu adevărat important pentru noi, unindu-ne cu sufletul nostru. Pe 21 august va avea loc un alt dans cosmic între Soare și Lună. Această eclipsă va curăța toate creațiile sinelui vechi, linii temporale vechi, situații și întâlniri vechi, în care aveați un nivel inferior de conștiință.

Multe persoane se vor muta, altele or trece printr-o etapă a tăcerii, până când vor învăța să se reajusteze la realitatea fizică și la noua frecvență. Pe 22 august, Soarele intră în Fecioară. Ni se cere să ne pământăm și să ne direcționăm forța creativă în planul terestru. Fecioare ne amintește de faptul că suntem aici pentru a ne manifesta adevăratele dorințe, și va aduce, de asemenea, puritate. Puritatea lăuntrică poate fi reflectată în tot ceea ce facem în planul terestru. Acest semn zodiacal ne amintește că ceea ce creăm la interior poate fi combinat cu ceea ce au ceilalți nevoie, căci ne aflăm aici pentru a sintetiza și unifica polaritățile, atât în planul fizic, cât și în cele eterice.

Pe 25 august, Saturn, Învățătorul Cosmic, redevine direct. Când vorbesc despre o planetă, mă refer la esența sa, care nu are nimic de-a face cu ființele care au locuit-o și manipulat-o pentru a-și îndeplini dorințele egoului. Saturn este asociat cu cifra 7, și are legătură cu măiestria celor șapte chakre principale și eliberarea straturilor dimensiunii a 3-a, și cu deschiderea chakrelor superioare. Saturn ne cere să fim disciplinați, căci adevărata măiestrie este atinsă prin muncă interioară, contemplație și hotărâre.

Mulți oameni tind să creadă că această schimbare se va face de la sine, că există un timp anume în care o putem face, sau că totul vine din exterior. Adevărul este că e o schimbare pe care o creăm din interior, iar acest lucru este dificil pentru personalitatea de dimensiunea a 3-a; dacă nu lucrăm zilnic la noi, schimbarea nu va avea loc. Esența lui Saturn poate fi dificil de asimilat, dar ea ne ajută să dizolvăm vechile tipare mentale pe care le-am construit de-a lungul existențelor umane. De asemenea, ne invită să contemplăm asupra fundației pe care dorim să o construim în realitatea noastră. Ne dorim să ascensionăm, să evoluăm, dar trebuie să ne observăm sinele egotic și manifestarea lui în fizic.

Observați unde îi judecați pe ceilalți, unde vă simțiți necorepunzători sau insuficienți. Observați dacă simțiți invidie, sau dacă sunteți dependenți de ceva sau de cineva pentru a vă aduce pacea interioară. Dacă repetați acest ciclu de milă de sine și victimizare, numai compasiunea și iubirea de sine vă vor ajuta să vă aliniați cu Sinele Autentic. Realitatea pe care o manifestăm este o frecvență în care cu toții suntem egali și uniți. Data de 27 augus marchează oportunitatea creării locului de muncă, locului sau etapei următoare pe care o doriți în experiența umană. Forța interioară vă va ajuta în toate. Nu este ușor să lași în urmă vechea viață, căci frica pierderii poate fi mai mare decât ne putem închipui. Nimeni și nimic nu este pierdut niciodată. Nu părăsești nimic, ci treci la o frecvență ridicată; nue xistă durere în creștere, ci doar bucuria de a vedea câtă iubire, compasiune și integritate poți să menții în tine.

Fiți puternici și încrezători în această lună, și mereu. Fiți ființa de iubire care ați venit să fiți, să asistați și să iubiți totul. Este imperativ să vă folosiți forța divină cu înțelepciune în această lună în care primim atâtea frecvențe cosmice înalte. Nu vă concentrați asupra celorlalți, sau asupra lucrurilor pe care vi le doreați, dau nu s-au întâmplat, in cauza Planului Divin. Nu vă lăsați influențați de ego – voi sunteți schimbarea. Ați venit să fiți. Concentrați-vă asupra iubirii. Nu sunteți niciodată singuri sau lipsiți de speranță. Nu trebuie să încercați să deveniți nimic. Sunteți o ființă galactică. A venit vremea reamintirii, a concentrării asupra unității.

Sunteți liberi să discerneți și să gândiți pentru voi. Întregul Univers vă asistă, cu recunoștință pentru ceea ce sunteți. Este vremea să străluciți și să vă uniți cu suflete care faca celași lucru, luându-vă puterea înapoi. Prezența voastră în acest moment unic al Creației este deosebit de importantă. Alegeți să vă aliniați cu aceste frecvențe, pentru a vă aminti cine sunetți și pentru a vedea Divinul din ceilalți.

Fie ca toți să folosim cu înțelepciune frecvențele acestei luni, pentru a arde tot ceea ce nu suntem, toate iluziile, toată neiubirea, frica, permițând Esenței și misiunii sufletului să strălucească.

Să avem un august plin de vindecare, binecuvântări și revelații!

În lumină și iubire,

Natalia Alba

Extras din

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s