Transmisiune de lumină 8.08.

În fiecare an, pe data de 8 august are loc aliniamentul cosmic numit Poarta Leului. Încă din 22 iulie se deschid portaluri puternice care permit curgerea de fluxuri de lumină pe Pământ. Anul acesta este un an pregătitor, un an al noilor începuturi. Urmează o transformare la nivel multigalactic. Îna nii anteriori, deschiderea Porții Leului a permis curgerea fluxurilor de lumină de pe Sirius, din Centrul Galactic, Marele Soare Central al galaxiei Calea Lactee, către soarele nostru, către grila Sfinxului și Marea Piramidă din Giza.

Anul acesta, aliniamentul aduce și energie transformatoare dintr-o sursă mult mai puternică, Centrul Divin al Creației, care poate fi descris ca un Mare Soare Central al grupului multigalactic de 22 de galaxii sub formă de diamant.

Steaua Sirius este deosebit de importantă pentru înțelegerea adevăratului potențial deținut în ADN-ul nostru.
Această nouă transmisiune de lumină pe care am fost rugată să o creez completeză un efect piramidal al schimbării, împreună cu cele două transmisiuni anterioare. Noua transmisiune vine de pe Sirius, din centrul acestui diamant, și o vom aduce în centrul nostru. Ea va amplifica energia care s-a coborât în voi încă din 22 iulie. Ascultând această transmisiune împreună cu celelalte două, atât de multă putere se va activa în voi! Ceea ce a părut imposibil până acum vă va părea extrem de ușor. A venit vremea să vă manifestați darurile și capacitățile divine.

Ascultați 5 zile, de câte ori doriți într-o zi. De fiecare dată veți fi recalibrați, iar vechiul va dispărea tot mai mult.

Mulțumim, Judy Satori!

Transmisiunea începe de la minutul 3 și înglobează frecvențe din toate cele 22 de galaxii, căci ele creează o frecvență unificată ce aduc schimbările pe care Divinitatea vrea ca noi să le experimentăm.

 

Audio

Sursă

Imagine: http://www.foreverconscious.com

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s