Portal Siriusian/Liran: Transmiterea de noi coduri și coordonate stelare în câmpurile fiecăruia

Ieri (8.08.) s-a deschis un imens portal care a eliberat noi coduri și coordonate stelare în câmpurile/sistemul/Porțile Stelare ale fiecărui individ, pentru a fi integrate în corpul fizic/conștiiința noastră, precum și în cea a Mamei Pământ. Acestea ne vor ajuta să mergem mai departe decât am făcut-o până acum, să accesăm și să integrăm mult mai mult. Se curăță linii temporale vechi, programe celulare și distorsiuni ale vechiului, credințe limitative, iar vălurile amneziei se dizolvă.

Noile Coduri și Coordonate Stelare ne conectează înapoi la Sisteme Stelare îndepărtate, ne reunesc pe noi cei multidimensionali care ne amintim și ancorăm în mod conștient Raiul pe Pământ. De asemenea, ne dau capacitatea de a călători energetic, în calitate de energie fotonică, vortexuri infinite, dimensiuni și linii temporale, curățând de la nivelul corpurilor celulare tot ceea ce ne-a împiedicat să ajungem aici.

Corpurile de Lumină Plasmatice și sistemele Porților Stelare sunt conectate prin activarea și integrarea frecvențelor purificatoare ale Luminii Diamant și Curcubeu-cristaline, prin fotoni care creează un proces de fuziune nucleară, ce determină cuantificarea corpurilor noastre, lăsând în urmă tot ceea ce este liniar. Celulele noastre se trezesc la viață și ne recodifică constant ADN-ul, care la rândul său schimbă structura geometrică a celulelor, ele transmițând noi coduri și coordonate care ne restructurează realitatea.

Restructurarea realităților este o abilitate pe care o accesăm prin conștiința deplină, și are loc prin unitate, pace, iubire și înțelepciune și cunoaștere superioară/accesul holografic la linii temporale superioare, pentru a vedea ceea ce a avut loc, înțelegând astfel de ce ne aflăm aici. Materializarea liniilor temporale superioare are loc atunci când suntem pregătiți, ceea ce înseamnă atunci când este momentul potrivit pentru a ne muta pe o linie temporală/plan de existență superioară, dincolo de orice dualitate, separare egotică, judecată, frică, programări vechi, pentru a transcende matricea și a ne aminti totul.

Materializarea liniilor temporale superioare are loc pe măsură ce celulele cuantice și sistemele de Porți Stelare accesează noi coordonate pentru voi, fie că mintea percepe acest lucru sau nu. Are loc o restructurare exponențială a materiei fizice, pentru a aduce schimbarea. Vălurile vă împiedică să vedeți ceea ce se întâmplă în fiecare nano-secundă, iar mintea și inima superioare trebuie să fie deschise pe deplin pentru a putea înțelege lucrurile într-un nou mod, și anume cu întreaga ființă, nu doar cu mintea. Intelectul uman va crea o frecvență de întrerupere care va distorsiona vibrația, astfel încât toate acestea sunt invizibile.

Cu cât pătrundem în benzi de frecvențe superioare, cu atât materia se restructurează mai repede. Aceste noi coduri accelerează procesul pentru fiecare dintre noi. Mecanica cuantică și fizica cuantică înlocuiesc tot ceea ce este liniar, devenind noul limbaj al sufletului. Teoriile nu mai sunt teorii, ci reprezintă modul în care trăim în aceste planuri de existență superioare.

Sunteți conștienți de faptul că tot ceea ce vedeți este o transmisie din interiorul corpului vostru? Că tot ceea ce observați într-o realitate virtuală (internet, radio, etc) este numai o transmisiune? Acele realități la care sunteți acordați vă creează realitatea. Ochii și urechile preiau acea transmisiune și o structurează în propria realitate. Vă mutați într-o vibrație superioară în fiecare clipă în care alegeți ceea ce vreți să credeți, în care alegeți ceea ce permiteți să pătrundă în câmpul conștiinței voastre, fapt care va face ca realitatea să fie extrem de diferită față de cea anterioară.

Noile coduri ne permit să vibrăm la o frecvență mult superioară, eliberând vechile vibrații care nu mai sunt aliniate cu noi. Acestea din urmă pot fi simțite la nivelul corpului fizic în calitate de emoții sau gânduri. Faptul de a le identifica le poate schimba din transmisii în energie care se curăță ușor. Sunteți o ființă cuantică de Lumină, cu capacități care transcend fizicul prin intermediul conștiinței extinse. Cocentrându-vă asupra unei linii temporale superioare, le puteți colapsa pe cele vechi.

Nu mai există corzi care să fixeze vechile realități. Existența cuantică înseamnă că totul este într-o continuă curgere și se așază într-o formă, până când noi vibrații formează o nouă formă. Singurele solide sunt realitățile construite în concordanță cu cea mai înaltă conștiință a unității și iubirii, care acum nu mai colapsează ca înainte. Întrucât v-ați asumat responsabilitatea de a fi aliniați constant la suflet, realitățile sunt solide și mereu aliniate la sistemul de valori al Noului Pământ, care se corelează cu prosperitatea fizică de aici. Energiile vibraționale ale curajului, iubirii, unității, blândeții, respectului profund, conexiunii cu tot vă schimbă structura celulară, corelând astfel realitatea fizică cu holograma pe care doriți să o materializați.

Această realiniere armonică reprezintă o creștere în vibrație pentru toți. Prin aceste noi coduri, vom avea acces conștient la o linie temporală superioară, mai întâi prin intermediul conștiinței extinse, și apoi în fizic. În calitate de Sine Divin, nu veți mai permite manifestarea vechii matrici, căci ea a existat numai pentru realitățile inconștiente pe care le-ați trăit sub influența vălurilor amneziei.

Odihniți-vă suficient, petreceți timp în natură pentru a integra continuu și complet aceste noi coduri în corpul fizic, extinzându-le apoi prin câmpul energetic pentru a le emite prin toate dimensiunile/spațiile/timpii. Ceea ce faceți în fizic vă creează realitatea. Alegeți permanent cea mai înaltă linie temporală, și veți fi uimiți de minunile ce vor veni către voi!

Cu iubire,

Lisa Transcendence Brown

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s