Actualizări 16 august 2017

În urmă cu câteva zile, a avut loc o imensă activare la nivel de ADN. Aceste noi codificări de lumină superioară pătrund direct în structura celulei, în codurile atomice, în structura moleculară. Dobândind capacitatea de a pătrunde în interiorul nostru, putem vedea tot ceea ce se întâmplă în corpul fizic odată cu integrarea acestor noi codificări superioare. Ceea ce am învățat de-a lungul anilor este să nu amân integrarea, căci ea este cea care dictează realitatea fizică. Uneori va fi dificil, deoarece pe măsură ce ne întoarcem la energia conștientă, la Corpul cristalin de lumină, la Sistemele de Porți Stelare, la corpurile înalt dimensionale, la corpurile plasmatice, toate acestea se activează și se integrează într-unul singur, fapt ce determină recodificări constante. Cheia este să onorăm mai întâi acest proces, astfel încât realitatea fizică să se alinieze mai ușor pentru noi.

Pentru aspectul uman, toate acestea pot părea incomode, întrucât nu sunt conforme așteptărilor sau planurilor noastre. Însă multidimensionalitatea înseamnă că fiecare dintre noi ancorăm o cantitate imensă de lumină în fizic, iar prioritățile noastre trebuie să se schimbe. Numărul unu trebuie să fie ancorarea luminii. Fiecare lună din acest an devine din ce în ce mai concentrată asupra lucrărilor de la nivelul ADN-ului. Structura noastră celulară trece constant printr-un proces de descompunere și regenerare, iar acest proces al descompunerii vechilor coduri și programe poate fi destul de dificil la început, întrucât ne afectează în mod direct realitatea fizică, pentru a ne alinia la un plan de existență superior.

În calitate de oameni, ne opunem schimbării și nu o înțelegem. De aceea, este necesar să facem curățări tot timpul, pentru a avea un câmp al conștiinței cât mai curat. De asemenea, dualitatea interioară trebuie și ea curățată. Dualitatea se va transforma în polaritate; dualitatea reprezintă o luptă lăuntrică. Pentru cei care reușesc să transceandă această luptă, accesând o bandă de frecvență superioară, ei observă lupta, lipsa și grijile celorlalți, însă acestea nu mai fac parte din lumea lor, deoarece nu mai permit nimic din toate acestea. La ora actuală, are loc o restructurare moleculară a realităților tuturor. La început, este un proces extrem de fizic, întrucât deținem extrem de multă programare subconștientă ce trebuie curățată. Cu cât ne concentrăm mai mult asupra integrării sufletului nostru, a existenței noastre galactice, cu atât existența noastră se va schimba.

Trebuie să ne deschidem față de ghidare, față de universul nostru, pentru a învăța să funcționăm, și pentru a înțelege modul de funcționare al conștiinței unificate. Ieșirea din vechea matrice a limitării va fi dificilă pentru toți, pentru a elibera mentalitatea de victimă și nevoia de luptă. Tot ceea ce am crezut că este adevărat se va schimba pentru fiecare dintre noi. Avem capacitatea de a funcționa în dimensiuni multiple. Cu cât integrăm mai mult propria lumină superioară, cu atât ne va fi mai ușor în lumea fizică. Acestea nu se vor întâmplă dacă tratăm ascensiunea ca pe o inconveniență care intervine în lumea fizică.

Trebuie să putem observa când avem o reacție umană, când ne dăm puterea în exterior, când cădem pradă vechii mentalități, și să putem guverna diferitele noastre aspecte într-unul singur. Are loc o colapsare a liniilor temporale într-una singură, o colapsare a vechilor realități construite pe frică, pe lipsă, pe limitare, pe vechile credințe. Pentru a le putea colapsa, trebuie să fim conștienți de aceste credințe. La toate nivelurile, primim ceea ce oferim, așa că este necesar să depunem eforturi pentru aceste schimbări în bine.

Personal, ceea ce lucrez în ultima vreme în timpul somnului este asistarea în deconectarea maselor de oameni de la vechile matrici. Lucrez în fiecare seară pentru a le explica și a asista aceste colective cărora le este extrem de frică să părăsească matricea veche, întrucât totul este pus la încercare, și nu mai par să aibă nicio siguranță în nimic. În ultima vreme, ni se accelerează frecvența extrem de mult, iar odată cu recentele eclipse, a început o curățare profundă a chakrei unu. Fiecare persoană cu care interacționăm reprezintă un aspect al nostru care ne învață câte ceva. La nivelul relațiilor de cuplu, este datoria noastră să fim cei care acționează din unitate și din iubire. Întotdeauna vom avea de ales atunci când dualitatea este prezentă. Frumusețea este atunci când ne unim pentru a ne împărtăși resursele, oportunitățile, lumina, cunoașterea, pentru a crea împreună și a asista. Este important să ne așteptăm la realități alternative, spărgând limitările și schimbându-ne mentalitatea, pentru a ne extinde dincolo de toate acestea.

De îndată ce reușim să dărâmăm vechile structuri, ele vor fi înlocuite de linii temporale superioare bazate pe iubire, pace, unitate, compasiune, cooperare. Ieșirea din vechea matrice este un proces continuu, care nu are loc peste noapte. Fiecare are prorpia matrice, de aceea procesul va fi diferit. În funcție de matricea pe care am ales-o, ne va fi mai greu sau mai ușor. Pentru o vreme, unii vor experimenta dificultăți în ceea ce privește mijloacele de subzistență, întrucât are loc o resetare, o întoarcere într-un punct zero, astfel încât să învățăm și să înțelegem cum funcționează toate acestea. Fiecare persoană va ajunge să își respecte pe deplin propria energie, banii, timpul, mai ales atunci când au fost lipsiți de ele. Multidimensionalitatea ne va secătui de putere la început, iar pe măsură ce integrăm mai mult, va deveni mai ușor. Avem atât de multe de integrat în corpul fizic, încât nu ne mai îndreptăm atenția asupra altor lucruri, și părăsim dramele umane. Când trecem prin perioade dificile, poate fi greu să fim recunoscători, însă dacă putem avea recunoștință chiar și în aceste clipe, ne va face transformarea mai ușoară. În calitate de Păzitor al Porților, accesez și ancorez linii temporale superioare.

Trebuie să lucrăm conștient asupra emoțiilor, căci ele ne determină și gândurile. Toate emoțiile de vibrație joasă trebuie eliberate. Dacă ne deschidem la o nouă realitate, nu mai avem nevoie de frică. Pentru fiecare persoană există linii temporale superioare, ce fac parte din noua grilă a Noului Pământ, ce operează energetic pe baza a ceea ce suntem cu adevărat. Este nevoie de concentrare maximă pe restructurarea celulară. Deschuideți-vă inima și mintea, și permiteți sufletului și spiritului să creeze. Este mult mai ușor dacă o faceți. Deveniți plini de magie și abundenți. Putem avea zile mai grele, însă atunci suntem conștienți de ceea ce se întâmplă. Putem curăța pentru colective întregi, dar curățarea are loc în propriile bănci de memorie, din Akasha personală. Dimensiunea interioară devine dimensiunea exterioară. Multidimensionalitea înseamnă că avem aceste abilități care ușurează totul pentru noi, fiind acapabili să ne concentrăm asupra a ceea ce contează cu adevărat. Indiferent de cât de multe avem de făcut, în interior va fi mereu pace.

Universul ne va programa ceea ce avem de făcut, și lucrăm, fie că ne dăm seama sau nu. Realitățile superioare sunt pline de abundență, de bucurie. Alinierea cu sufletul ne va ajuta să le experimentăm mai ușor. Aceste ultime săptămâni ne-au pregătit pentru activările care vor urma odată cu eclipsa din data de 21 august. În acea zi va avea loc convergența, se vor deschide numeroase portaluri. Posibil ca acea zi să fie liniștită, căci va fi ca un punct zero, dar toate zilele următoare vor fi extrem de importante, având loc puternice alinieri și integrări.

Concentrați-vă asupra extinderii conștiinței, asupra eliberării de atașamente, de vechile programe. Deschideți-vă. Întodeauna există o oportunitate disponibilă. Dacă vom profita de acestea, se vor deschide anumite portaluri pentru noi. Sincronizări, recodificări geometrice și la nivel de ADN au loc zilnic. Schimbările mari pot avea loc atunci când nu ne mai opunem, și ne deschidem, permițând sinelor superioare să ne ghideze. Este o perioadă de odihnă, de mult somn. Înconjurați-vă de vibrația cea mai ridicată în toate. Este o investiție în existența voastră multidimensională. Cu cât investiți mai mult, cu atât veți primi mai mult înapoi. Fiecare persoană va atinge punctul zero în viață, făcând opusul a ceea ce făcea aspectul uman, ancorând linii temporale superioare în fiecare clipă. Fiți atenți la gânduri, la energie, la ceea ce creați.

Concentrați-vă asupra Noului Pământ și asupra relațiilor cu ceilalți, și a modului în care îi tratăm pe ceilalți. Această perioadă a eclipselor este o perioadă de transformări intense.

Cu iubire,
Lisa Transcendence Brown

Extras din

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s