Eclipsa în Leu din data de 21 august

Ne îndreptăm către un nou spațiu dimensional/linie temporală superioară, pe care mulți dintre noi o ancorăm de ceva vreme. În acest moment unic din Creație, după cum este posibil să știți deja, suntem în atenția multor civilizații și ființe non-fizice, unele dintre care ne asistă cu acest salt cuantic, iar altele care încă încearcă să manipuleze și să controleze Pământul. Forțele Luminii și ale întunericului duc o luptă, însă alegerea pentru a pune capăt eonilor de ani de manipulări și control energetic ne aparține tuturor.

Această eclipsă solară de Lună Noua la 28 de grade în Leu va reprezenta catalizatorul pentru a alege vechiul sau noul. Eclipsa va trezi conștiința, lucru esențial la nivel de colectiv, în special pentru cei care au hotărât să pășească pe o octavă superioară. Aceste valuri vor trezi noi conștiințe, vor arde cenușa vechiului, și dacă suntem aliniați cu această frecvență, vom putea lucra asupra transformării de sine, prin intermediul alchimiei interioare — obținând purificarea atât de necesară.

La momentul eclipsei avem forțe opozante în ceruri. Căci fără opoziție, nu am fi putut experimenta toate aspectele a ceea ce suntem și a ceea ce nu suntem. Avem Luna în Leu, care se referă la puterea de sine și la îngrijirea aspectului individualizat al Creației, care suntem noi. Leul este un semn foarte curajos, care se iubește pe sine și care se comportă ca ființa suverană care este, căci nu își uită niciodată adevăratul potențial și moștenirea divină. Leii se iubesc pe ei, și propriul adevăr mai presus de toate. Întrucât Leul conduce și inima, este o oportunitate pentru noi de a merge dincolo de simțul limitat al sinelui, în inima superioară, unde vom găsi unitatea cu totul.

Vărsătorul este în opoziție cu Luna în Leu. Vărsătorii sunt umanitari, în serviciul omenirii. Forța noastră interioară poate fi direcționată pentru asistarea tuturor, păstrându-ne în același timp aspectul care este liber și unic, experimentând un aspect individualizat al Sursei. Va trebui să transcendem simțul uman egotic pentru a găsi Unimea — fără a ne pierde forța și capacitatea de a discerne. De asemenea, avem un Foc Triplu format din Soare, Lună, Marte și Nodul Nordic în Leu, Saturn în Săgetător și Uranus în Berbec. Nu doar că avem parte de binecuvântările Forțelor Luminii care lucrează în favoarea noastră, ci și de cele creative — care ne arată de unde provin adevărata creativitate, inovație și expansiune — un spațiu lăuntric al iubirii de sine și pentru toți. Nodul Nordic care reprezintă viitorul este o confirmare a direcției în care ne îndreptăm, un spațiu nou al conștiinței superioare, ale cărei frecvențe se fac deja simțite/integrate.

Pentru mine, esența acestei eclipse reprezintă o trezire planetară. Este un moment în care din ce în ce mai multe suflete încep să se recunoască în calitate de maeștri, vindecători și ființe suverane, lăsând în urmă o eră veche de sclavie mentală și emoțională. Rețineți faptul că eliberarea are loc zilnic, și nu este un lucru ușor, întrucât este vorba de eoni de manipulare și control, ce au lăsat urme în celulele noastre și la nivel emoțional. Nu este un proces de o zi. Deveniți propriul îngrijitor, aveți compasiune pentru voi înșivă, cunoașteți-vă pe voi și trupul vostru, înțelegeți de ce aveți nevoie în fiecare clipă pentru vindecare. Nu este o competiție, însă doar cu dorința de a evolua, nu va avea loc schimbarea. Este nevoie de muncă constantă, întrucât ne schimbăm continuu, îmbrățișând o frecvență superioară.

La nivel fizic, unele dintre numeroasele senzații cauzate de procesul integrării suint: palpitații, anxietate, stres, și chiar depresie. Dacă nu sunt probleme de ordin medical, toate acestea vă indică să eliberați tot ceea ce vă ține captivi în frică. Toate aceste sentimente ascunse sunt îngropate atât de adânc în subconștient și în corpul emoțional, încât va trebuie să le aduceți la lumină pentru a le dizolva. Problemele de stomac sunt un indice al eliberărilor celulare. Au loc activări frecvente ale glandei pineale, căci vom avea numeroase revelații care ne vor ajuta atât în călătoria personală, cât și în asistarea celorlalți. Dacă experimentați o transformare interioară, veți observa faptul că chakrele superioare lucrează diferit. Ele vă vor ajusta la o frecvență superioară, pe care nu ați cunoscut-o până acum.

Cu toate acestea, senzațiile fizice nu sunt generale, căci fiecare dintre noi suntem unici și vom elibera aspectele necesare fiecăruia. De asemenea, el vor varia în funcție de rolul unic al sufletului. Cu siguranță, la acest nivel al procesului de ascensiune, fiecare dintre voi v-ați familiarizat deja cu umbra voastră, și nu vă mai temeți să confruntați necunoscutul cu curaj, compasiune și iubire.

La nivel planetar, Marea Cruce ce se formează între Berbec, Uranus, Venus, Pluto și Jupiter se va concentra asupra guvernelor și asupra modului în care acestea își exercită puterea. Acest lucru poate cauza o criză la nivel colectiv, dar ea va declanșa schimbarea necesară pentru o transformare imensă, ce ar putea apărea sub forma unor evenimente așa-zise negative. Acesta reprezintă haosul necesar din care Universul creează noul. Întrucât eclipsa are loc în steaua fixă Regulus, în Inima Leului, suntem invitați să ne întrebăm dacă trăim în puterea noastră, creându-ne dorințele sufletului și fiind în serviciu altruist, sau dacă, în schimb, ne dăm puterea la exterior, devenind conduși de circumstanțe.

Sunteți o ființă independentă, întreagă și curajoasă, care își asumă responsabilitatea pentru tot ceea ce creează? Sau încă dați vina pe ceilalți? Sunteți ferm în propriile credințe și le împărtășiți? Sau vă ascundeți în spatele numeroaselor măști manifestate de sinele inferior, din cauza fricilor și iluziilor? Vă este teamă să vă asumați riscuri? Sau alegeți noi orizonturi, arătându-le tuturor cine sunteți cu adevărat, pe deplin ancorat în ceea ce vă face să fiți unic? Și cea mai importantă întrebare: Cum vă comportați cu cei cu care — după cum crede sinele inferior — v-au rănit?

O ființă suverană nu va reacționa în niciun fel. De ce? Întrucât știe faptul că pășim în adevăr, integritate și forță de sine când ne conducem propria ființă, dizolvând tot ceea ce nu mai vibrează la același nivel. Adevărata Divinitate provine din reamintirea esenței Divine din noi, nu din violență sau dintr-un sentiment de superioritate. Cu toții aparținem unei conștiințe superioare, așadar nu mai putem vedea nicio ființă ca fiind inconștientă și lipsită de speranță. Numai prin reprogramarea constantă a minții ne putem elibera de vechile credințe.

Nu a existat o vreme în care să fim asistați de atât de multe Ființe de Lumină, care au grijă de noi, supraveghind ascensiunea cu tot ceea ce pot. Sarcina noastră este de a integra aceste energii, cele care ard și dizolvă vechiul. Principalul scop este de a fi și de transmuta tot ceea ce nu ne mai este de folos. Nu ne aflăm aici pentru a cere ajutor forțelor superioare și pentru a aștepta. Am fost trimiși aici pentru a ne reaminti, pentru a asista și pentru a sta fermi în Forța Divină, în adevărul a ceea ce suntem.

Acest moment ne este oferit pentru a ne onora, pentru a vedea cât am evoluat și câte am realizat. Nu este o vreme pentru a ne simți incapabili de evoluție, punându-ne încrederea în ceilalți, plângând după tot ceea ce ne-a părăsit, căci fie că ne vine să credem sau nu, ne-a făcut o favoare plecând. Este un moment unic în Creație, în care pășim cu deplină responsabilitate. Vă este teamă? Sau veți îmbrățișa, în sfârșit, un mod superior de a exista, deși nefamiliar?

În fiecare clipă ni se oferă un dar prețios de a ne trezi, de a evolua, de a ne vindeca și de a vedea clar ceea ce ne este necesar în călătoria noastră. Aveți oportunitatea de a nu mai acorda atenție persoanei care nu mai sunteți, elibrând vechiul sine și îmbrățișându-l pe cel trezit, adevărat. Nu lăsați nimic în urmă, întrucât pășiți pe o cale unificată, în care totul este Unul.
Fiți recunoscători, bucurați-vă și respectați-vă, căci Dumnezeu trăiește prin voi. Permiteți-vă să experimentați o călătorie de expansiune și descoperire de sine infinită.

Atunci când trimiteți Universului intenția voastră pură, vi se vor deschide noi uși. Noi linii temporale vor fi disponibile, și odată cu ele, oportunitatea de a experimenta o nouă călătorie, plină de numeroase revelații care vă vor conduce, pas cu pas, acolo unde vă este menit să fiți. Nu este un moment în care să vă vă faceți griji pentru cine va fi sau nu alături de voi; nu este vorba despre voi, ci despre o Voință Superioară. Tot ceea ce trebuie să faceți este să aveți încredere în voi, în Divinitate, și să vă deschideți inima pentru a experimenta tot ceea ce Sinele Unificat a pregătit pentru voi. Cu cât ne apropiem de spațiul penta-dimensional, cu atât se deschid portaluri. Conectați-vă cu sufletul vostru, eliberați fricile și alegeți-vă ușa/linia temporală.

Fie ca fiecare dintre voi să sălășluiți pururea în prezența iluminată a sufletului vostru, în care claritatea, pacea și iubirea infinită vă sunt disponibile mereu.

În iubire și lumină,

Natalia Alba

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s