Grila cristalină

„Grila cristalină” este un termen folosit pentru a descrie grila complexă sau matricea de o frecvență energetică ridicată ce face parte din arhitectura energetică a Pământului. Această grilă de lumină este codificată cu planul divin pentru tranziția umanității într-o interfață multidimensională extrem de avansată.
Aceste actualizări ajută rasa umană să evolueze de la separare și conflict la dimensiunile lipsite de timp, nepolarizate ale principiului universal. Acest nou câmp morfogenetic înlocuiește treptat holograma Pământului la care omenirea a fost conectată, aderând la o linie temporală a dualității și a suferinței extreme. Grila cristalină reprezintă o punte ce ne duce înapoi la Sursă și la câmpul unificat.
Ea face conexiunea între toate cristalele din Pământ și traversează portaluri importante, vortexuri și porți dimensionale care leagă Pământul de forțe cosmice și de alte realități dimensionale.
Aceste situri sunt depozite de energii subtile care au un efect corespondent asupra stării de conștiință a indivizilor. Ele funcționează ca noduri magnetice unde poate fi resimțită mai ușor conexiunea cu energia spirituală. Ca parte a rețelei de grile, există numeroase zone geografice ce servesc drept stații centrale de putere, ancorând acest sistem avansat de grile pe Pământ. Nodurile de putere mențin un nivel extrem de concentrat de energie cristalină codificată divin, și emit un câmp vibrațional superior. Ele susțin tranziția umanității către forme inteligente de viață.

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s