Iluminarea

Iluminarea înseamnă asumarea responsabilității pentru propria viață, pentru propriile gânduri, fapte, emoții, pentru modul în care trăim, iubim, acționăm, suntem. Căci gândurile creează, acțiunile creează, energia creează. Tot ceea ce emitem reflectă adevărul lăuntric. Dacă poluăm lumea în orice fel, toate se vor întoarce la noi. Căci gândurile se manifestă în formă, la fel și cuvintele și emoțiile. Dacă devenim conștienți de propria abilitate inerentă de a ne crea viața, interioară și exterioară, atunci devenim mai atenți față de ceea ce creăm în orice clipă.
Alegem în mod conștient credința, și nu frica. Ne alegem conștient cuvintele, modul în care vorbim cu noi înșine, și tot ceea ce emitem, fie sub forma cuvintelor, faptelor sau gândurilor.
Alegem în mod conștient să trăim viața în mod abundent, și să servim în moduri profunde și înalte. Alegem iubirea, și nu ura. Alegem să ne menținem și să trăim în adevărul cel mai înalt și în integritate, și nimic nu ne poate influența, fie că e vorba de opiniile sau judecățile celorlalți. Alegem conștient să pășim pe calea sufletului, cu hotărâre și forță.
Iluminarea înseamnă responsabilitate în toate formele sale. Mai mult decât atât, ea se abține de la vină, judecată, căci știe că orice ar judeca, îl va judeca la rândul său.
Sufletul iluminat știe că suntem cu toții Unul.

Judith Kusel

Sursă

Imagine: Minjae Lee

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s