Raport energetic cuantic (partea a II-a)

Emoțiile (energia în mișcare) reprezintă eliberarea vechii stări de victimă, cauzată de o frică localizată în chakra rădăcină, care afectează întregul sistem nervos, și mai mult de atât. Vechile programări inconștiente nu mai pot trăi în corpul înalt vibrațional care încearcă să vă ducă pe partea cealaltă, acolo unde se află conștiința unității. Celulele încep să vibreze din ce în ce mai mult, încep să comunice, iar ADN-ul transmite noi mesaje în ființa voastră pentru a se recodifica din punct de vedere electric, creând un nou sistem de rețele în voi care comunică mesaje codificate asupra modalității de restructurare a corpului vostru.

Pentru mulți, problema este faptul că aceste realități încă nu sunt vizibile, așadar nu sunt suficient de importante pentru a fi onorate. Nu există o înțelegere a procesului de integrare a luminii dimensionale superioare, a sufletului. Prin integrare, viețile devin mai ușoare, iau noi forme. Tot ceea ce este infinit iese la suprafață, iar pentru a atrage atenția umanului liniar, trebuie să îi atingă viața înainte ca mintea și inima să se deschidă.

Funcționarea la nivel multidimensional înseamnă că dimensiunile inferioare se vor prăbuși, dezintegra, dizolva în moduri diverse. Toate experiențele au ca scop deschiderea inimii și a minții, astfel încât fiecare suflet și sine galactic să poată ieși la suprafață și integra în corp. În momentul în care conștientizați faptul că realitatea este o reflexie a propriei programări, aveți ocazia de a vă schimba transmisiunea vibrațională, astfel încât să activați o nouă linie temporală pentru voi.

Umanul se încrede în fizic, fără a înțelege cum ia naștere fizicul. Conștiința este cea care creează materia, și nu vice versa. În calitate de suflet, aveți capacitatea de a vă schimba realitatea. Pe măsură ce evoluați ca suflet și vă recuperați capacitățile pierdute, viața devine mai simplă, mai plină de iubire, bucurie și pace.

Vă aflați aici pentru a reeduca prin conștiința iubirii, prin conștiința cristalină/Christică/a Unității, prin conștiința Purității/Lemuriană/Arcturiană, prin conștiințe superioare (Siriusiană/Atlantă/Lirană), etc. Vă aflați aici pentru a fi un exemplu, dovada faptului că existența unificată este reală și că putem coexista în pace, bunătate, compasiune, armonie. Vă aflați aici pentru a aduce împreună toate aspectele și existențele voastre și pentru a le întrupa pe deplin, curățând toate distorsiunile de la nivelul lor; însă nu puteți face lucrul acesta dacă nu observați, recunoașteți și aliniați modul în care vă trăiți viața, fapt care începe cu onorarea și integrarea acestei vastități interioare, tot timpul, nu doar când este în beneficiul vostru.
Vă aflați aici în calitate de puncte de ancorare ale grilei cristaline și ale frecvenței de lumină, lipsiți de ego în orice fel.

Noile coduri vor merge direct acolo unde este nevoie de actualizări, recalibrări și recodificări. Nu este nevoie să înțelegeți totul pentru a putea onora acest proces, ci doar să vă deschideți și să ascultați, fără a vă opune propriei evoluții stabilite de suflet. Umanul care opune rezistență este sursa suferinței. Depinde de voi să alegeți ce să fiți.
Influxul de frecvențe cristaline pure este un proces continuu acum, care curăță densitatea, realiniază, recodifică, recalibrează, resincronizează.

Propria experiență vă va arăta în ce dimensiune vă aflați acum cu corpul fizic, iar abilitatea de a vă menține starea expansionată va dicta această dimensiune. De asemenea, extrem de importante sunt toate lucrurile cu care vă înconjurați; când totul este de cea mai înaltă vibrație posibilă, atunci totul vă va aduce mai multă fericire, onorare a propriei ființe, a corpului. Onorați-vă corpul, cu iubire și considerare, iar acest lucru vă va permite să faceți întocmai și pentru cei din jur.

Sunteți pe deplin responsabili de propriul comportament, de cum îi tratați pe ceilalți, din ce spațiu veniți (al iubirii sau al fricii); acesta din urmă vă va dicta realitatea, care fie va înflori, fie se va dezintegra. Această dezintegrare este, de fapt, o restructurare. Apoi, structura celulară poate lua noi forme. Dacă vă asumați un rol activ în integrare și conștientizare, atunci veți avea parte de o experiență mai ușoară. Procesul are loc indiferent de participarea voastră conștientă, căci el a fost stabilit anterior încarnării în corpul care deținea genetica necesară pentru întreaga experiență de aici.

Nașterea pe Noul Pământ înseamnă să înveți totul din nou, să creezi noi realități care sunt pe deplin aliniate cu principiile Noului Pământ, cu Legile Universale Cosmice; pe măsură ce începeți să contribuiți la tot, vă deschideți și împărtășiți, vă oferiți susținerea și deveniți parte integrantă a noii umanități, vă stabilizați rezidența pe Noul Pământ, care devine permanentă atunci când vă îndepliniți misiunile pentru care ați venit aici.

Cu multă iubire,

Lisa Transcendence Brown ☼

Sursă

Traducere: Dayanara

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s