Cele 12 Galaxii-Maestru

„Aceste prime 12 Galaxii-Maestru constituie cea mai evoluată formă de viață. Unele dintre ele conțin diverse forme de viață, necunoscute pe Pământ. Locuitorii lor nu au o formă fizică pe care am recunoaște-o cu ușurință, însă sunt extrem de avansați și de inteligenți.
Navele-mamă sunt adevărate orașe spațiale. Nu doar că au un centru de control în care piloții se ocupă de sistemele de navigație, ci și laboratoare imense. Există grădini vaste care susțin întregul oraș, cu vegetație luxuriantă.
Pot manipula formele energetice într-atât încât pot teleporta nave imense dintr-un capăt în celălalt al Creației în doar câteva secunde, cuprinzând dimensiuni întregi într-o clipită.
Nava-mamă constituie o unitate cosmopolită. La bordul ei se află ființe care provin din toate galaxiile și sistemele stelare afiliate Federației Intergalactice a Marii Frății Albe.
Anticele Școli de Mistere luau adesea contactul cu acești învățători și gardieni interiori ai Anticelor Școli de Mistere, întrucât fuseseră întotdeauna interconectați, instruind Marile Preotese și Marii Preoți Druizi, făcând acest lucru nu doar în Avalon, ci și în Regatul Leului și în Elysium.
Rețeaua de Piramide de Cristal reprezenta o serie de portaluri prin care navele veneau și plecau după bunul plac. Aceste linii ale rețelei de cristal erau amplificate de piramidele de cristal conectate la ele. Coloana vertebrală a acestei planete ținea laolaltă Grila Energetică de Piramide de Cristal sau Grila de Lumină, și era folosită simultan în calitate de transmițător de sunete cosmice sau a sunetelor armonice ale planetei.
Li s-a permis unui număr de 144,000 de voluntari să se stabilească pe această planetă, având deplina înțelegere că făceau parte dintr-un experiment, trăind într-un mediu artificial.
Întregul continent african, Australia, America de Sud, Madagascar, insula Mauritius, insulele Seychelle, Sri Lanka, India, regiunile polare (cuprinzând Marea Mediterană), și ceea ce se află acum sub ape în Oceanul Atlantic, toate făceau parte din vastul continent cunoscut sub numele de Elysium.”

Extras din „Why I was born in Africa” („De ce m-am născut în Africa”), de Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s