Subconștientul colectiv: Alfa și Omega

Pășim în Alfa și Omega, începutul și sfârșitul a ceea ce a fost înainte (de la nașterea acestei planete), precum și în Noul Alfa și Omega, Noul Început. În ultimele săptămâni m-am ocupat de curățări de la nivelul colectivului. Eu numesc colectivul băncile de memorie celulară ale omenirii, de când Copacul Vieții a fost luat omenirii.
Deseori, Copacul Vieții este interpretat greșit de către oameni, ca fiind un fel de Copac al Cunoașterii Binelui și Răului. Ceea ce umanitatea a pierdut de fapt a fost capacitatea de co-creare cu Divinul, întrucât și-a abuzat puterile și nu a respectat Legile Cosmice Divine, pe care se bazează firmamentele cosmice – întreaga Creație se bazează pe aceste legi care determină forma și structura tuturor formelor de viață și întregii vieți, a Întregii Creații. Ele aduc echilibru, armonie, ordine și pace.

Copacul Vieții reprezintă un Câmp Matriceal Energetic de Supraconștiință Cosmică, ce conține întreaga cunoaștere, tehnologie și înțelepciune de la toate nivelurile Creației, conținând deopotrivă cele 7 și cele 12 Flăcări Sacre, Literele de Foc ale lui Amrita, cunoașterea de foc a lui Yod cel pierdut (Degetul Zeului/Zeiței), cunoașterea Piramidelor de Cristal și grilele energetice ale Piramidelor de Cristal, cunoașterea pierdută a celor Antici care aparține Cunoașterii Triple Atotcunoscătoare, Atotvăzătoare, Atot-trinității, cu cunoașterea originară Adam Kadmonică, așa cum era ea deținută în memoria celulară a primelor rase voluntare de pe Pământ.

Odată cu această cunoaștere pierdută vin energiile Phi și Psi(y), căci Phi deține un singur component al energiei și numărului sacru de aur. Contrapartea Psi, aspectul feminin și toate ecuațiile matematice și geometriile sacre, precum și toată cunoașterea conținută acolo a fost înlăturată de pe planetă de către Divinul Feminin la căderea Atlantidei.

Nu putem recăpăta cunoașterea Piramidelor și a modului în care funcționau cu adevărat fără componenta Psi, căci de unul singur, Phi este lipsit de putere dacă nu este echilibrat de Psi. Când Femininul și Masculinul sunt în echilibru, este eliberată a treia forță cosmică. De asemenea, am pierdut Cheile și Codurile care deblochează cunoașterea deținută în Cel de-al 7-lea Soare al Iluminării, și ne-am pierdut și cetățenia cosmică din cauza distrugerii cauzate de omenire.

Mai mult decât atât, nu ne-am recăpătat pe deplin capacitatea de a ne utiliza cele 12 corpuri, și abia acum începem să ne reamintim rolul corpului fizic, emoțional, mental, spiritual și al sufletului, însă nu am pătruns activarea pe deplin a sistemului de 12 corpuri, care ne va permite să ne teleportăm, să devenim invizibili, și să ne schimbăm forma în orice formă energetică dorim. Numai la activarea deplină a sistemului de 12 corpuri putem deveni din nou co-creatori.

A venit vremea ca băncile de memorie de traumă și durere cauzate de distrugerea din Elysium, Regatul Leului, Avalon, Mu, Lemuria și Atlantida să fie curățate. Toate sufletele implicate în aceste continente dispărute au revenit acum pentru a învăța și depăși tiparele karmice colective de autodistrugere, redobândind astfel măiestria cosmică a co-creării, devenind mai întâi Maeștri ai sinelui.

Cu toții suntem responsabili deopotrivă pentru sine și pentru colectiv. Nu există separare- cu toții suntem Unul. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea și să vindecăm ceea ce a fost distrus la nivel colectiv, înainte de a putea fi eliberați și trăi în Noua Eră de Aur.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s