Actualizări

Sunt chemată în mod frecvent la nivel de suflet să iau parte la Înaltele Consilii, unde sunt pusă la curent cu ceea ce se întâmplă la nivel cosmic. Planeta Pământ este monitorizată și înconjurată constant de Ființe Divine pline de Iubire, care sunt Suflete-Maestru extrem de evoluate. Printre acestea se numără Înaltul Consiliu al celor 12 și al celor 24 de Bătrâni care înconjoară Tronul lui Dumnezeu, Înaltul Ordin al lui Melchizedek, Înaltul Ordin al Flăcării Albe, Înaltul Ordin al Trandafirului Mistic, Înaltul Ordin al Celor 12 Sori Centrali.
Aceste ființe guvernează la nivel cosmic și se află într-un Corp de Lumină atât de evoluat, încât ființele umane nu le pot vedea cu ochii fizici.

Planeta Pământ trece foarte rapid prin stadii de renaștere, avansaând acum către dimensiunea a 7-a. Așa cum Calea Lactee are o contra-galaxie, numită Melchior, tot așa planeta Pământ are o contra-planetă sau o plenată-geamăn numită Terra Noblis (Pământul Nobil), care este mult mai evoluată, ea operând deja la o stare de dimensiunea a 12-a, și nu a cunoscut niciodată războiul sau distrugerea.

Planeta Pământ trebuie să ascensioneze în aceeași dimensiune a 12-a, la care a fost creată originar. Cu toate acestea, din cauza războaielor și a distrugerii, energia de pe această planetă este foarte densă. Oamenii au fost cei care au cauzat această densitate, așa că Pământul nu are de ales decât să se purifice. În special în emisfera nordică, planeta și toate formele de viață de pe ea au dificultăți în a respira. Așadar, vor avea loc schimbările necesare la nivel planetar. Curățarea și eliberarea sunt necesare.

Cu cât un suflet este mai conștient și cu cât face trecerea dimensională (mai sus chiar de dimensiunea a 5-a), cu atât va putea să își mențină forma în benzile de frecvență superioare. Mulți sunt pregătiți pentru acest moment de vieți întregi și s-au încarnat pentru a ajuta planeta și umanitatea să facă această trecere. Ei știu cine sunt – dacă nu au adormit, căzând pradă somnului uitării.

Fiți pregătiți pentru schimbări masive. Fiți pregătiți pentru actualizări masive la nivelul centrilor energetici și al corpului fizic. Consiliile Cosmice sunt ocupate cu actualizarea umanității și a întregii vieți de pe planetă în moduri extrem de puternice, pe care puțini vor putea să le înțeleagă. Noua Rasă umană este deja în proces de implementare. Sufletele voluntare care s-au încarnat încă din Cel de-al doilea război mondial au pregătit calea, și acum se activează pe deplin, luându-și calitatea de lideri.

Următorii 30 de ani vor fi foarte intenși în ceea ce privește trecerea, și vor culmina într-o perioadă de 144 de ani de intense schimbări planetare, fizice, și actualizări într-o stare dimensională superioară. Este vremea să ne permitem să fim deschiși cu totul acestor schimbări, și să facem munca interioară necesară.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s