Cea mai înaltă formă de alchimie

Din ce în ce mai multe simboluri vibraționale se întorc pe planetă. Simbolurile Cosmice funcționează pe baza principiilor Matematicilor superioare, a alchimiei, a gemoetriei, căci ele vibrează la frecvențele de sunet.
Am uitat toate acestea. Am scos muzica din matematică, la fel și geometriile sacre. Însă acestea din urmă vibrează la aceleași frecvențe ca și sunetul.

A trebuit să lucrez cu aceste tipare anul trecut, când am deschis masiva Poartă Stelară din Carnac, Bretania, precum și cu tiparele geometrice cristaline sacre și cu codurile ce mi-au fost date. Le țeseam pur și simplu pentru a forma alte tipare superioare. Pietrele vibrau și cântau la unison. Observând aceste tipare vibraționale extrem de puternice, am simțit cum deveneam una cu totul, amintindu-mi de o vastă orchestră cosmică de care uitasem.

Cunoașterea cea mai sacră a aplicării depline a celor mai avansate forme de alchimie a fost luată de pe planetă, atunci când aceste puteri au fost abuzate. Trebuie să atingem un anumit nivel de conștiință și o anumită stare vibrațională pentru ca acestea să se întoarcă. Ceva se va declanșa în profunzimile acelor suflete care citesc aceste rânduri și care dețin în băncile lor de memorie celulară ce trebuie activat.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s