Punctul de nemișcare

Astăzi ne aflăm într-un punct de nemișcare, după o zi/noapte de Lumină pură de la Sursă, de Lumină Christică, de frecvențe curcubeu, coduri diamant, activări gama/fotonice/plasmatice. Au loc curățări masive de linii temporale, de realități paralele, căci lumina fotonică lucrează diferit în fiecare corp. Experiența fiecăruia va fi relativă la densitate/separare/unitate.

Acest punct de nemișcare poate fi experimentat în feluri multiple. Unii îl vor simți ca un vid, căci energia pare că abia se mișcă, iar gravitația din corp poate fi simțită mai mult. În acest caz, onorăm spațiul tăcut și ne permitem să observăm/să ne ridicăm și să mișcăm noi înșine energia. Pentru alții, acest lucru va însemna o pauză de la recentele infuzii de lumină; iar pentru alții, el va însemna pacea. Fiecare experimentează linia temporală pe care o ocupă cu propria conștiință.

Dintre toate noile frecvențe accesate de curând, una este deosebit de interesantă. Este vorba de un șuvoi de informații, adunate într-o singură frecvență, plină de informații codificate cu lumină. Este mai multă informație decât poate fi accesată în mod conștient, însă ne inundă câmpurile planetare/fizice, pentru a fi procesată. Noul nostru sistem nervos și noile sisteme de procesare pot procesa toate acestea extrem de ușor, atâta timp cât integrăm zilnic la capacitatea maximă; așadar, aveți grijă de voi, de corpul fizic și de câmpul vostru energetic. Păzitorii Porților și cei ai Grilelor se vor concentra mai întâi asupra acestora, pentru noi toți.

Lisa Transcendece Brown

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s