Maturitatea

Maturitatea aduce cu sine oportunitatea pentru o capacitate mult mai profundă de a experimenta și a exprima iubirea. Cu cât iubirea este mai profundă, cu atât mai profundă este conexiunea la nivel de suflet, iar traiectoria câmpurilor energetice este trezită; pentru a putea „duce” toate acestea, trebuie să fi atins un anumit nivel de conștiință superioară. Găsirea unei astfel de iubiri este ca și cum viața ne-a pregătit în toți acești ani pentru iubirea supremă, pregătindu-ne sufletul.
Am un respect profund și deplin pentru sincronizarea divină, pentru modul în care sufletul trece prin inițieri în planurile interioare, pentru a putea căpăta discernământul, înțelegerea și experiența necesare.
Mi se reamintește în repetate rânduri faptul că în Școlile Antice de Mistere gradul de Înalt Preot sau Înalt Preoteasă putea fi atins la vârsta de 60 de ani, când inițiații erau suficient de maturi pentru a putea face față puterii imense pentru care se pregătiseră atâta timp, și odată cu ea, pentru a face față responsabilității aduse de aceasta.
Această iubire este și mai profundă pentru că ne-am lepădat bagajele pe care le-am purtat atâția ani, fiind pregătiți pentru a ne accesa puterea cuantică și frumusețe sufletului.
Când maturitatea este atinsă, canalele superioare de transmisie se deschid, iar chakra rădăcină și chakra sacrală încep să se rotească mai rapid.Chakra sacrală, sediul dorințelor sexuale, se împarte în două chakre, cea bazală și cea ombilicală, atunci când pătrundem în dimensiunea a 5-a și a 7-a.
Sexualitatea este abordată atunci cu blândețe, fiind direct corelată cu iubirea necondiționată din inimă. În dimensiunea a 5-a, chakrele nu doar că își accelerează rotația, ci chakra sacrală capătă o nuanță delicată de roz, în dimensiunea a 6-a o nuanță de roz și argintiu, și în a 7-a, roz și auriu. Chakra ombilicului devine portocalie în dimensiunea a 5-a, portocalie cu sclipiri argintii în dimensiunea a 6-a, și portocalie cu sclipiri aurii în dimensiunea a 7-a. Acestea aduc cu sine iubire cu blândețe, o iubire care poate transcende toate dimensiunile și nivelurile de conștiință, care ne aduce înapoi la starea energetică a sufletului, în care Divinitatea se exprimă pe Sine prin intermediul celor două suflete care contopesc.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s