Nivelurile Divinității

Există multiple niveluri de conștiință, dimensiuni, existențe, așadar multiple niveluri ale Divinității. Stările de conștiință sunt constituite din niveluri solare, galactice, Universale de cunoaștere, și apoi Omniversale, așa cum sunt ele deținute în cei 12 Sori Centrali, fiecare Soare conținând un anumit aspect al Creației Divine, reprezentând câmpuri energetice ce cuprind întreaga cunoaștere, înțelepciune, tehnologie a Creației.
Vi se va oferi accesul la nivelul la care puteți primi informația, pe măsură ce gradul de conștiință crește. Nu toată lumea este pregătită să acceseze astfel de informații. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu puteți sări peste munca interioară, astfel încât conștiința să vă crească și să învățați să vă accesați băncile de memorie ale propriului suflet, precum și ale grupului de suflete din care faceți parte.
Când vă doriți cu adevărat să creșteți din punct de vedere spiritual, conștient, vi se vor atribui anumiți Maeștri Ascensionați care vă vor ajuta să treceți prin inițierile interioare care vă vor pregăti pentru a putea deschide acest tip de informații, la nivelul la care o puteți face. Canalele superioare de transmisie trebuie să fie pe deplin deschise, căci informația este descărcată direct în mintea superioară.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s