Contemplarea Creației

Atunci când ne aflăm la marginile cosmosului, conștientizăm imensitatea Creației. Planeta Pământ este o parte infimă din vastitatea constelațiilor, galaxiilor și sistemelor stelare.
Umanitatea are o aroganță inerentă, crezând că este singura formă de viață inteligentă dintr-o mare cosmică atât de vastă. Există ființe mult mai avansate, care trăiesc în dimensiuni superioare, care au deprins adevărata Măiestrie și au atins starea Vieții Eterne și a echilibrului deplin. Ele trăiesc în pace și armonie, acționând în calitate de co-creatori cu Sursa Divină.
Am avut norocul de a lucra îndeaproape cu acești Maeștri, și ceea ce mă uimește uneori este faptul că știu cum să utilizeze energiile, nu doar pe cele din corpul lor, pe care le proiectează către orice formă sau formă de viață pe care vor să o atingă sau re-creeze, și prin intenție pot rearanja aceste energii. Cu toate acestea, respectă legea liberului arbitru, și înainte de a schimba orice, comunică telepatic cu forța vieții respectivă și cer permisiunea de a lucra cu ea.

Anticii cunoșteau aceste principii. Când voiau să construiască structuri vaste precum piramidele, rugau Regatul Elemental să lucreze cu ei. Apoi alegeau o carieră și tipul de cristal din care voiau să construiască templul-piramidă. Comunicându-și apoi intenția clară regatului elemental și lucrând împreună cu el, refăceau structura cristalină și manifestau cristalul în formă fizică, exact pe locul unde doreau să fie așezat. Astfel, nu foloseau nicio unealtă fizică, numai puterea minții, intenția și forța dătătoare de viață a regatului elemental, împreună cu cristalul utilizat.

I-am văzut pe Maeștri transmițând raze de energie din ochiul al treilea, putând astfel să descompună orice formă materială, recreând-o oriunde altundeva. Am putut vedea cum această forță energetică provine din centrul inimii, lucrând împreună cu corzile tonale (ale coloanei), curgând apoi prin porțile stelare și prin alte chakre (utilizau până la 144 de chakre), curgând apoi prin centrul inimii și prin ochiul al treilea.

Cu toții avem aceste abilități, și în următorii ani, pe măsură ce conștiința evoluează, vom putea să reînvățăm tehnicile uitate, pășind în măiestria noastră, însă respectând Legea lui Unul, neintervenind niciodată în liberul arbitru al nimănui, ci numai pentru a mări forța vieții și a crea conform Sursei Divine.

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

2 thoughts on “Contemplarea Creației

  1. Multumesc cu infinita iubire si lumina pentru munca ce o faci plina de daruire pentru a aduce catre noi informatiile care sunt confirmari si lucrari la care participam implicit alaturi de intregul care suntem , te iubesc ❤ Imi dau seama ca toti conlucram pe diferite octave din Sine ! Infinita iubire si lumina , draga mea !

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s