Renașterea inimii

Odată cu ieșirea Pământului din bucla temporală în care s-a aflat timp de 72,000 de ani, și cu avansarea sa în adevăratul timp cosmic, au loc schimbări imense de la nivelul inimii planetare, precum și de la nivelul inimii întregului cosmic. Uneori nu știu cum să denumesc această bulă de amnezie în care s-a aflat Pământul, căci odată cu scufundarea în dimensiunea a 3-a, am pierdut atât de multe abilități și talente superioare. Multe au drept cauză spălarea pe creier la nivel de colectiv, dar și pătrunderea în lumea lui Hades. A fost etapa în care omenirea a fost condusă de minte, fără activarea inimii, căci inima are de-a face cu emisfera cerebrală dreaptă, cu forța feminină creativă. Când vom privi înapoi la această perioadă, o vom vedea drept o incubație stagnantă în care latura intuitivă, acea cunoaștere minunantă, a fost strivită, la fel ca și interconexiunea cu Mama Pământ.

A fost epoca întunericului, anterioară celei mai mari renașteri prin care va trece vreodată omenirea, care are loc acum. Odată cu întoarcerea Divinului Femini, acea latură intuitivă se trezește tot mai mult și ne schimbăm aspectul fizic pentru a găzdui frecvențele și vibrațiile superioare ale lui Unul, acele frecvențe avansând la nivel molecular, în care conștiința se trezește și devenim conștienți; având această conștiință, nu vom mai putea distruge nimic fără să ne distrugem pe noi înșine, nu vom putea trăi în pace fără ca sufletele să cunoască pacea.

Am învățat multe prin coborârea în întuneric. Am învățat că dacă ne separăm de restul Creației și de însăși forța Iubirii, atunci vom experimenta durerea separării – aceea de a nu fi întreg. Acest întreg nu ne-a părăsit niciodată, însă a trebuit să experimentăm separarea pentru a-l aprecia. Mă gândesc la această perioadă ca la renașterea inimii. Inima se face simțită acum. Conștientizând faptul că nu îi putem face pe ceilalți să ne iubească necondiționat și că nu putem forța iubirea la același nivel la care o oferim, ne întoarcem la propria inimă și propriul suflet. Transformarea vine prin intermediul înțelegerii că suntem iubirea, că iubirea este ceea ce suntem în miezul ființei noastre. Transformarea vine prin înțelegerea faptului că nimeni nu poate fi responsabil pentru starea noastră interioară de bine, și nici pentru iubirea noastră de sine. Dacă nu ne onorăm pe noi înșine, atunci cum am putea onora sacralitatea inimii și sufletului celuilalt?

Acestea se extind și la nivelul inimii cosmice și Divinului. Atunci când inima se extinde până când se revarsă, intuiția strălucește, iar conexiunea cu Divinitatea este puternică, iar sentimentul separării se evaporă și înțelegem că suntem Unul cu întreaga Creație. Cu fiecare moleculă, cu fiecare existență celulară, în toate miriadele sale de forme. Cu toții suntem tot ceea ce este. Deschiderea inimii este deschiderea față de iubire și încredere. Neîncrederea față de noi ne face să ne închidem inimile și să ridicăm ziduri în jurul nostru. Neîncrederea ne face să ne închidem forțele vitale. Este neîncrederea în Iubirea Divină și în ghidarea sa, în întregul Iubirii.

Transformarea este transformarea inimii. Aici mă simt cea mai conectată la suflet. Aici și în zona plexului solar, atunci când este activată pe deplin, matricea noastră energetică formează o interconexiune cu totul, prin canalul kundalini și prin canalele deschise ale glandelor pineală și pituitară. Atunci când toate sunt activate pe deplin, împreună cu cele 12 chakre, canalele sunt deschise față de Divinitate și față de inima Pământului, și suntem pe deplin activați de jos până sus. Suntem Unul.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s