11:11 Spirala învierii

Pe măsură ce ne apropiem de Centrul Galactic, exact de solstițiu, ne aliniem cu portalul găurii negre către Marele Soare Central, sursa universului nostru. Aici iau naștere stelele. De acest portal, avem oportunitatea de a da naștere vieții ascensiunii.

Centura Fotonică Galactică accelerează tot ceea ce ține de karmă, relevând totul în lumina aurie a purificării. Toate umbrele ascunse vor fi revelate în adevărul iluminării, pentru a fi recunoscute și transcense, astfel încât numai esența Divină va exista etern. Procesul ascensiunii permite eliberarea sufletului din ciclul karmic al reîncarnării.

Este vremea echilibrării și eliminării karmei, precum și a umbrei de la nivelul personalității egotice. Aceasta include toate gândurile negative și emoțiile care își au originea în sinele egotic. Atunci când forța vieții (kundalini) și frecvența aurie sunt slăbite, capacitatea de acordare la ghidarea cosmică este scăzută.

Suntem transmițători și receptori, iar ADN-ul trebuie susținut prin siliciu, pământare zilnică și lumină aurie pentru a menține conexiunea divină. Emoțiile negative și depresia pot duce la o epuizare a silicului. Când cristalele sângelui se umplu cu furie, ură sau resentimente, ele codifică ADN-ul pentru a distruge vasul fizic. Când suntem dezechilibrați, microcristalele interioare pulsează în vibrații joase, oscilând într-o spirală descendentă de timp și inerție.

În timpul portalului 11:11 avem oportunitatea de a ne extinde, de a integra și intensifica uniunea sacră a divinului feminin/masculin în ființa noastră. Pe măsură ce devenim mai echilibrați, divinul feminin și divinul masculin încep să se rotească unul în jurul celuilalt, într-o spirală interioară a ascensiunii. Flăcările sunt infuzate cu iubirea sacră, aprinzând flacăra învierii în chakre.

Aprindem scânteia divină a esenței zeului/zeiței. Prin utilizarea acestui vortex cuantic pentru a menține flacăra învierii, un câmp de forță se va magnetiza în jurul nostru și al energiei divine, formând ceea ce se cheamă spirala învierii. Flacăra pulsează în încăperile interioare ale inimii, acolo unde Cerul și pământul se întâlnesc.

11 este un număr maestru, catalizator pentru realizări spirituale.
Pentru înscrieri la activarea globală, accesați https://newearthcentral.com/?p=119786.

Cu iubire,
Meg Benedicte

*Drepturi de autor Meg Benedicte * Toate drepturile rezervate * Puteți copia și distribui acest material dacă nu îl modificați în niciun fel, conținutul rămânând intact, și dacă păstrați această notificare a drepturilor de autor.

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s