Actualizări

Luna aceasta vor avea loc schimbări energetice intense odată cu deschiderea Porții Solare Siriusiene, care ne conectează planeta și galaxia la Cel de-al 7-lea Soare Central.
Când Osiris-Ra-A-Ra-A-Hu și Aysis-Ra-A-Ra-A-Hu au venit pentru prima dată pe această planetă, de pe Sirius, în timpul Regatului Leului, Poarta Solară a fost activată pe deplin, iar umanitatea de la acea vreme a fost conectată direct la Cel de-al 7-lea Soare Central al Iluminării, precum și la cea de-a 7-a galaxie.
Regatul Leului a adus Focurile Iluminării și codurile și cheile Iluminării pe planetă, precum și alchimia sacră și secretă și științele asociate cu cel mai înalt nivel al Minții și Inimii Iluminate. Ulterior acestea s-au închis, în mare parte din cauza războiului care s-a declanșat și a distrugerii Regatului Leului, culminând cu căderea Atlantidei.
Odată deschisă, Poarta Solară va aduce o puternică iluminare pentru întreaga omenire, ajutându-ne să trecem la noile științe, noile metafizici, noua alchimie, precum și la cele mai înalte chei și coduri ale Zeiței. Astfel, se vor întoarce codurile solare, din Cel de-al 7-lea Soare Central, cel al Iluminării.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s