Grila de diamant

Grila diamant de lumină este o arhitectură sacră, o matrice cristalină de lumină care ne restructurează câmpurile aurice sub forma unui diamant octaedric – două piramide conectate la bază. La fel ca noile grile planetare, câmpul energetic personal necesită o aliniere la această formă prin structura diamantului. Macrocosmul se reflectă în microcosmos și vice versa. Precum în Cer, așa și pe pământ. Rețeaua grilei de diamant reprezintă un principiu de organizare la nivelul întregului univers – de la modul în care galaxiile se grupează împreună, și până la modul în care se rotește ADN-ul nostru.
Așadar, grila personală de diamant reprezintă conexiunea la un nivel superior de conștiință. Ca simbol, reprezintă un impuls puternic de recunoaștere a propriei perfecțiuni și a locului în univers. Nu este o coincidență faptul că diamantul este folosit pentru a simboliza iubirea, frumusețea, perfecțiunea. El reprezintă căutarea perfecțiunii spirituale a sufletului, precum și legătura cu cele mai înalte aspecte ale ființei. Forța diamantului este datorată grupării atomilor într-o structură octaedrică.
Aceeași forță este adusă de grila diamant de lumină în câmpurile energetice, permițându-ne să utilizăm cantități mult mai mari de energie de frecvență ridicată. Ea ne întărește și corpul emoțional, mental și fizic, asigurându-ne mijloacele de expansiune la toate nivelurile și de evoluție, menținând un spațiu personal echilibrat și puternic. Este vehiculul pentru recalibrarea la cea mai înaltă expresie a noastră și la energia sufletului. Este conductorul către Sursă și întruchiparea a tot ceea ce este.
Suntem parte din această grilă de lumină în expansiune. Ne reconectăm la umanitate, așa cum era ea la origine, pentru a co-crea o lume armonioasă. Totul începe cu noi!

Julie Umpleby

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s