Activarea Porții Stelare a glandei pineale

Suntem încă în proces de integrare a puternicelor activări de ascensiune din 11:11; portalul 11:11 este deschis, și prin el coboară constant lumină plasmatică cristalină pe Pământ. Lumina fotonică poartă inteligență universală, transmisă tuturor care sunt receptivi la frecvențele superioare de limbaj de lumină.

Pe măsură ce continuăm să ne vindecăm și curățăm legăturile cu matricea dimensiunii a 3-a a timpului/dualității, creierul și inima se deschid la tărâmuri mai înalte ale spiritului. Când metabolizăm codurile de lumină și conștiința în câmpurile energetice, glanda pineală se trezește din starea sa latentă, aducând la viață capacități intuitive și vindecare spirituală.

Glanda pineală este o poartă stelară hiper-dimensională, care permite minții conștiente să călătorească în alte tărâmuri. Poarta stelară funcționează prin utilizarea apei. Derularea înainte sau înapoi prin timp poate fi realizată prin curgerea energiei fluide, și anume prin molecule mici din micro-clusterele (ciorchini) de cristal ale glandei pineale.

Cristalul pineal apare în forme geometrice platonice solide și amplifică frecvențele în chakra celui de-al 3-lea ochi. Micro-ciorchinele de cristal formează o poartă care permite tranziția în timp/spațiu, așa cum apare ea în găurile de vierme în grila matriceală. Tehnologia porții stelare a glandei pineale este accesibilă în prezența luminii cristaline. Meditația cu lumină sporește rețeaua de comunicare a distribuției fotonice de conștiință și cunoaștere spirituală.

Starea punctului zero de vacuum va asigura unealta pentru tehnologia glandei pineale. Pe măsură ce învățăm să canalizăm energia, o serie de intersecții electromagnetice complexe de vortexuri energetice se rotesc în apa din glanda pineală, făcând-o să traverseze numeroși timpi/spații dimensionali, accesând linii temporale paralele în plan conștient.

Chakra ochiului al 3-lea deschide vederea în universuri multidimensionale, permițând tot mai multe viziuni din universuri paralele. Activările ce se coboară curăță vălurile și barierele puse pe antena de cristal a glandei pineale și a chakrei ochiului al 3-lea. Micro-clusterele de cristal ale glandei pineale acționează ca un receptor clasic, însă majoritatea frecvențelor primite prin glanda pineală sunt în afara ariei umane de percepție. Primim energia sub formă de culori și sunete, și de țiuit în ureche.

Poarta stelară a glandei pineală umple cu lumină chakra ochiului al 3-lea, activând efectul de oglindă care va opera în fața minții. În matricea dimensiunii a 3-a, oglinda este îndreptată în interior, reflectând înapoi propria imagine și viziune egocentristă asupra lumii. Când glanda pineală este activată, oglinda se poate întoarce și reflecta la exterior viziunile minții, în câmpul cuantic, pentru a fi materializate.

Pe măsură ce glanda pineală se trezește, este posibil să primim tot felul de mesaje simple. Pentru a le transforma în limbaj de lumină, trebuie ridicată frecvența sunetului cu 80 de octave. Din moment ce toată energia are legătură cu viteza luminii, când două frecvențe se întâlnesc, frecvența superioară va ridica rezonanța frecvenței superioare. Toate tiparele de gând poartă o anumită frecvență energetică ce calibrează antena de cristal a glandei pineale la o anumită vibrație. Toate gândurile pline de frică reduc câmpul magnetic al portalului pineal; gândurile pline de iubire calibrează pineala la frecvențe mult mai ridicate. Obținând controlul asupra tiparelor gândurilor, veți putea traduce mai multe mesaje prin antena de cristal a pinealei, în aria frecvențelor ridicate de limbaj de lumină. Personal, văd/simt fluxul de lumină ca simboluri și coduri ce curg în antena pineală, trec prin corp și se traduc în mintea conștientă.

Microcristalele glandei pineale au proprietăți piezoelectrice. Piezoelectricitatea este încărcătura energetică ce se acumulează în anumite materiale solide, precum cuarț, ceramică, oase, ADN și diverse proteine. Cristalele au și capacitatea de rotire a planului de polarizare a luminii în frecvența superioare ultravioletă. Aceasta reprezintă cea mai înaltă frecvență a spectrului de lumină de dimensiunea a 3-a, și acționează drept o poartă către dimensiuni superioare ale multiversului.

Portalul galactic este deschis până la solstițiul din 21.12, aducând o infuzie de lumină de la Marele Soare Central. Să respirăm adânc, primind Lumina Christică și binecuvântările sale. Cu toții suntem atinși de divinitate.

Pentru următoarea transmisie din data de 29 noiembrie, înregistrările se fac la https://newearthcentral.com/events/new-earth-central-3/

Cu iubire,
Meg Benedicte

Sursă

Traducere: Dayanara

*Drepturi de autor Meg Benedicte 2017 * Toate drepturile rezervate * Puteți copia și distribui acest material dacă nu îl modificați în niciun fel, conținutul rămânând intact, și dacă păstrați această notificare a drepturilor de autor.

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s