Celulele cristaline

Literele de Foc reprezintă baza codului genetic pentru oameni, stocat în fiecare celulă. Această energie electromagnetică se încarcă constant pentru a aduce vibrații tot mai înalte în corp. Când simțiți că celulele se accelerează și corpul se cutremură, el descarcă noile coduri genetice care vă ancorează corpul cristalin. Corpul atrage siliciul, aurul și alte elemente care reprezintă noua bază a corpului.
Pentru ancorarea corpului cristalin, trebuie să ne acordăm la coduri superioare, utilizând limbajul de lumină și codificarea în dimensiunea a 12-a, iar toate acestea fac posibilă trăirea într-un corp cristalin în dimensiunile inferioare.
Fiecare câmp dimensional are propria lumină și propriul câmp al sunetului. Cu lumină și sunet, atomii sunt organizați să apară ca și structuri solide. Accesarea codurilor superioare ancorează informație din dimensiuni superioare în ființă, permițând planului divin să se reflecte în fizic sub forma structurii cristaline.
Anumite celule cristaline din corp absorb lumina Soarelui așa cum hemoglobina absoarbe oxigenul. Lumina Soarelui și acest spectru electromagnetic rezultă într-o separare de molecule de apă. Electronii și protonii hidrogenului și oxigenului sunt utilizați pentru a forma siliciu lichid, pe care toate celulele din corp îl folosesc ca și combustibil. Astfel, carbonul este transformat în siliciu de cristal, și eliberează dioxid de carbon. Procesele celulare susținute din materia atomică pe bază de hidrogen și carbon menține o stare optimă de renaștere, transmutând continuu carbonul în siliciu și menținând proporția optimă de siliciu și carbon, caracteristică a nivelului de densitate în care rezidă ființa. Aceasta poate funcționa ca o expresie a dimensiunii a 12-a într-un mediu de dimensiunea a 5-a. Astfel, corpul se proiectează în fizic în corpul angelic, corpul avatar.

www.galacticroundtable.com

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s