12:12 Codul cosmic al Ascensiunii

În această perioadă a anului, sistemul nostru solar se aliniază la calea galactică către Sursă, Marele Soare Central. În cea de-a 12-a lună a anului, corpurile noastre sunt pregătite pentru cristalizarea ADN-ului cu 12 catene. Originea noastră este aceea a unui univers de dimensiunea a 12-a, un dodecaedru cu 12 fațete.

12:12 reprezintă un simbol sacru al evoluției spirituale în calitate de ființe infinite. Cei atrași de puterea lui 12:12 aparțin unui grup de suflete evoluate, purtătoare ale Codurile Divine cristaline ale Ascensiunii. Potrivit misticismului metatronic, 12:12 este un cod sacru ce activează câmpul merkabic. Geometria sacră a Cubului lui Metatron conține 12 cercuri care îl înconjoară pe Unul.

Nu e de mirare că 2012 a fost anul în care matricea globală a densității temporale s-a deblocat. Numerele, simbolurile, codurile și geometria a fost creată cu inteligență. Suntem susținuți de către Familia de Lumină în depășirea matricii de sclavie, a geneticii hibride și a frecvenței colective a timpului/dualității.

În această perioadă, umanitatea experimentează o criză de vindecare de proporții colosale. Programul patriarhatului se prăbușește, iar Divinul Feminin se ridică în calitate de balsam de compasiune, respect și bunătate pentru întreaga viață de pe pământ.

În cea de-a 12 lună din an vom sărbători Poarta Stelară 12:12, care ne deschide calea către Marele Soare Central al Centrului Galactic, activându-ne moștenirea divină. Numeroase Semințe Stelare călătoresc din Universul cristalin paralel și aduc tehnologie cristalină avansată, geometrii sacre și conștiință de lumină. Pentru activări ale geometriei sare a lui Metatron în data de 12 decembrie, înscrierile se fac la adresa: https://newearthcentral.com/?p=120220

Cu iubire,

Meg Benedicte

*Drepturi de autor Meg Benedicte * Toate drepturile rezervate * Puteți copia și distribui acest material dacă nu îl modificați în niciun fel, conținutul rămânând intact, și dacă păstrați această notificare a drepturilor de autor.

 

Sursă

 

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s