Chemarea la acțiune

Ne despart câteva zile de puternica Poartă Stelară 12:12, iar sistemul nostru solar se aliniază cu gaura neagră a centrului galactic. Odată cu această Poartă Stelară, suntem infuzați cu energii divine de la Marele Soare Central, o sursă extrem de puternică ce operează precum un reflector galactic la 26-27 de grade în Săgetător.

Mercur este retrograd în Săgetător, fiind în proces de aliniere cu Centrul Galactic, iluminând astfel zonele rănite în urma vieților în care am îndurat întunericul. Încă de la începutul secolului 21, suntem martorii sfârșitului patriarhatului, a dominației și a controlului. Toate semnele indică colapsul masculinității toxice.

Toate acestea pavează drumul către un echilibru mai feminin, către vindecare și compasiune. Asistăm la o întoarcere a Divinului Feminin și a unei noi paradigme a conștiinței unității. Cu secole în urmă, femeile erau liderii spirituali ai triburilor. Ele dețineau poziții de respect și onoare în calitate de înțelepte, oracole, vindecătoare, mame și partenere. Fără energia feminină, societatea este falimentată și distructivă din punct de vedere spiritual.

Pe măsură ce Divinul Feminin se intensifică, observăm din ce în ce mai multe femei care se trezesc și se conectează cu sinele lor divin, infinit, cu prezența sufletului. Grila înrobirii se destramă, iar umanitatea se trezește la viață. Toată lumea poate vedea corupția inerentă și lăcomia rece din rândul elitei și a insituțiile globale.

Odată cu colapsul patriarhatului, suntem chemați la acțiune. Aceasta este clipa! De aceea se află atât de multe ființe de lumină pe planetă, pentru a crea o nouă paradigmă. Este vremea să ne implicăm și să ne opunem abuzului. Forțele întunericului pierd controlul, și atacă cu disperare și distrugere tot ce ne este drag. Este vremea să acționăm în mod pozitiv!

Pentru a vă alătura activărilor globale care pun bazele unei noi conștiințe, înscrieți-vă la adresa: https://newearthcentral.com/?p=120220
Acestea nu sunt meditații tăcute sau simple discuții, ci activări de grup asupra tuturor aspectelor vieții. Noi suntem alchimiștii transformării.
Următoarea activare va avea loc în data de 12.12, pentru a activa modelul ADN-ului de 12 catene, schimbând astfel în bine cursul omenirii.

Cu iubire,

Meg Benedicte

*Drepturi de autor Meg Benedicte, 2017 * Toate drepturile rezervate * Puteți copia și distribui acest material dacă nu îl modificați în niciun fel, conținutul rămânând intact, și dacă păstrați această notificare a drepturilor de autor.

 

Sursă

Imagine: Alana Fairchild

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s