Solitudinea

„Atât de des, cunoașterea interioară se îneacă în zgomotul lumii exterioare. Tindem să ascultăm vocile celorlalți, care nu sunt adevărate, și apoi tergiversăm și devenim confuzi.
Solitudinea are binecuvântări ascunse, pe care puțini le înțeleg. Adevărul este că nu suntem niciodată singuri, căci atunci când ne accesăm sufletul, grupul de suflete, Omnipotența Divină, ne aflăm în mintea superioară, sufletul superior, și suntem acordați cosmic. Geniul, cunoașterea și înțelepciunea cea mai înaltă rezidă la interior, și nu la exterior!
Solitudinea reprezintă o cerință a accesării sinelui celui mai înalt, al măreției și a trăirii celui mai înalt scop al sufletului. Atât de mulți oameni neglijează acest aspect. Însă adevăratul maestru va căuta solitudinea, înțelepciunea cea mai înaltă a sufletului, precum și ghidare celestă înainte de a întreprinde orice acțiuni fizice.
Când accesăm chemarea sufletului, mai mare decât suma totală a sinelor, geniul interior se trezește, și odată cu el, și sufletul Odată sufletul trezit, geniul trebuie să se exprime, căci el servește maestrul.”

Extras dintr-o citire de suflet realizată de Judith Kusel

 

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s