Sunetul

„Sufletul tău lucrează cu sunetele cosmosului, așadar cu benzile de frecvență și cu ceea ce aduce conversia armonică și sunetul armonic al Omniversului și Omnipotenței Divinului, așa cum este ea deținută de Divinul Feminin și Divinul Masculin. Omniversul a fost creat și născut de către Divinitate, așadar Divinitatea cântă prin creația Sa. Sunetul reprezintă unul dintre cele mai sofisticate sisteme energetice din întreaga creație, iar sufletul tău este acordat la el.”

[…]

La acea vreme, lucrai în templele sunetului. Ele erau făcute în mare parte din cristal pur și existau încăperi diverse în care cristale de diferite culori erau folosite în vindecări. Unele dintre ele se aflau în adâncurile pământului, acordate la cântecul acestuia. Căci pământul are propriul cântec și propria frecvență vibrațională de sunet. Așadar, toți cei care trăiesc pe Mama Pământ trebuie să fie acordați la ea pentru o durată de viață cât mai lungă. Anticii cunoșteau longevitatea pentru că erau acordați la Mama Pământ, lucru pe care îl făceau în fiecare dimineață și noapte.
Era o știință și o tehnologie foarte avansată, de dimensiunea a 7-a, în care corpurile erau mult mai ușoare, putându-se acorda într-un moc în care corpurile dense de dimensiunea a 3-a nu o pot face decât dacă au depus munca necesară pentru a-și mări conștiința și a avansa în dimensiunea a 5-a.”

Extras dintr-o citire de suflet realizată de Judith Kusel

Sursă

 

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s