Codul stacojiu – Ritul de trecere 21:12

Pe măsură ce ne apropiem de 21:12, parcurgem un rit de trecere. În data de 21.12.2012 a fost deschis un Portal al Zeiței de către Preotesele lui Isis pentru activarea acestora. Codurile activării aveau menirea de a declanșa trezirea Divinului Feminin. În data de 21.08.2017, codurile activate au fost ancorate.
A venit acum vremea pentru actul al doilea.

Mi s-a arătat o viziune în care în Inima Liniei Trandafirului a Zeiței se aflau cele 12 Înalt Preotese ale celor 12 Triburi, fiecare activată de către cheia pe care o deținea, de către un anumit cod sacru… codul stacojiu. Când cele 12 chei se adunau împreună, o a 13-a cheie declanșa activarea acestui cod stacojiu.

El reprezintă inversarea marii decepții ce a avut loc în numele Divinului Feminin, în care pioasa a fost numită prostituată, vindecătoarea a fost numită vrăjitoare, devoțiunea – păcat, iar tot ceea ce era bun, pur și inocent a fost pătate de vălurile întunecate ale patriarhatului; în care 13, Codul Zeiței, a fost considerat un număr negativ.

Acesta este ritul de trecere al santinelelor Zeiței. Este posibil să experimentați o tristețe profundă pe măsură ce acest cod se activează, ca urmare a reamintirii durerii îndurate, căci o putere sacră a fost surghiunită de umbre.

Acum a venit vremea ca umbrele să dispară, căci santinelele s-au trezit. Această putere Divină va fi din ce în ce mai puternică, trimițând o lumină atât de puternică, încât umbrele nu vor mai avea unde să se ascundă.

Astfel începe noua etapă.

Devyani Singh ~ Sa Kei Na

Isis Channelings

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s