Accelerare cuantică

Anul 2017 a fost un an al procesării și vindecării traumelor trecute, un an al schimbării intense și al transformării conștiinței, pe măsură ce realitățile vechii lumi se prăbușesc.
Luna Nouă de astăzi, la 26 de grade în Săgetător și conectată la Centrul Galactic, arde speranțele și visurile pierdute, dezamăgirile și iluziile. Este un moment puternic pentru revelații, un moment de cugetare. Sub lumina Centrului Galactic, totul poate fi hipersensibil. Permiteți flăcărilor purificării să vă cuprindă și să vă elibereze în căutarea iluminării.

Pătrundem într-o nouă etapă de evoluție, o trezire a Divinității interioare. Profitați de Portalul 12:12-21:12, căci este sursa forței creației. Când vă conectați în mod conștient la scânteia divină din centrul galaxiei, eliminați senzația de separare și abandonare de care suferă multe semințe stelare. Astfel, creați o conexiune directă cu forța vieții, cu chi, cu iubirea și lumina.

Intensificând-vă conexiunea cu Sursa, propria mișcare de rotire se accelerează și ea. Accelerarea treptată a frecvenței ne va da o stare de spirit bună, ne va lumina drumul și va deschide porțile către tărâmuri superioare. Progresul ascensiunii depinde de rotirea câmpurilor. Dacă experimentați stări de amețeli, inspirați profund, căci câmpul biofizic încearcă să se adapteze la rotiri mai rapide.

După o călătorie de 28 de ani în jurul Soarelui și 3 ani în Săgetător, Saturn se mută mâine în Capricorn (19 decembrie), unde va rămâne până pe 23 martie, 2020. Saturn aduce cu sine o doză de realism, atât de necesară în lumea de azi. Saturn în Capricorn nu ne va permite să sărim peste etape, fie el personale, spirituale, sau globale. Saturn este disciplinat, responsabil și muncitor. Perseverența este răsplătită. Saturn în Capricorn va inspira mai multă ordine și integritate, astfel încât să putem trăi mai autentic.

Săptămâna aceasta ne aflăm într-un „moment-sămânță” de energii extraordinare. Când ne unim și stăm în punctul zero al Creației, prezența noastră trezește posibilitățile cuantice a Tot ceea ce este. Noi suntem alchimiștii care inițiază o nouă rasă umană ce trăiește din Lumină. Suntem chemați să ne îndeplinim misiunea sufletului.

Pe 21 decembrie vom călători în Marele Soare Central și vom activa planul divin. Pentru a vă alătura, înscrierile se fac la adresa: https://newearthcentral.com/…/12-21-solstice-global-activa…/

Cu iubire,
Meg Benedicte

*Drepturi de autor Meg Benedicte, 2017 * Toate drepturile rezervate * Puteți copia și distribui acest material dacă nu îl modificați în niciun fel, conținutul rămânând intact, și dacă păstrați această notificare a drepturilor de autor.

 

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s