Portalul Auriu

Pe măsură ce ne apropiem de solstițiu, momentul în care soarele stă pe loc înainte de a-și inversa direcția, și noi simțim nevoia de a încetini și de a ne retrage în interior.
Solstițiul coincide cu Portalul 21:12, în care se deschide Portalul Auriu al Soarelui Central Divin pentru a elibera Codurile de Lumină Aurii ale Noului.

Suntem în plin proces de curățare (cu posibile simptome precum pierderea poftei de mâncare sau necesitatea detoxifierii corpului fizic) pentru a elibera trecutul care nu ne mai este de folos, și a face loc Noului. Corpurile fizice experimentează o rotire accelerată a energiilor.

Curățarea poate fi simțită cu precădere în chakra întâi și în plexul solar, iar tot ceea ce credeam că ne aduce siguranță vis a vis de relații, finanțe sau carieră poate suferi o schimbare majoră. Va trebui să ne bazăm pe încredere și să ne urmăm ghidarea interioară, întrucât este posibil ca noua traiectorie ce se așterne în față să nu coincidă cu cea pe care ne-am închipuit-o. Fiți deschiși la nou.

Primim deja Coduri de Lumină Aurie ale solstițiului, bucurându-ne de sprijinul stelei Sirius, ca un aliat important în procesul de ascensiune al Geei.

Retrageți-vă în interior și în bucurie pentru a primi aceste noi coduri; odată cu noua traiectorie a Soarelui, și noi vom porni pe o traiectorie nouă.

Devyani Singh ~ Sa Kei Na

Isis Channelings

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s