Divinul Feminin în Avalon

Ea era Aysis-Ra-A-Hu-A-Ra, Zeița Soarelui, iar el Osiris-Ra-A-Hu-A-Ra, Zeul Soarelui, și împreună dețineau și ancorau Flăcările Iluminprii Celui de-al 7-lea Soare Central, ale Porților Solare și ale Discurilor Solare, precum și Înaltele Ordine ale Școlilor de Mistere, pe care le-au fondat, și Înaltele Ordine ale Alchimiștilor.

[…]

Regina și Înalta Preoteasă a acestor ținuturi era o descendentă directă a liniei regale a Regatului Leului, fiind o încarnare a lui Aysis-Ra-A-Hu-A-Ra, și deținea ținuturile Avalonului, a treia civilizație, după prima civilizație, Elysium, și a doua, Regatul Leului.

Contrapartea sa masculină era aleasă cu multă grijă. El trebuia să își demonstreze propriile abilități de a menține Flăcările Iluminării împreună cu ea – în calitate de partener egal și de Zeu al Soarelui, Înalt Preot și contrapartea sa masculină divină, pentru a putea realiza imensa muncă energetică ce servea întregului.

În acele vremuri, oamenii trăiau mult mai mult decât acum, căci știau cum să utilizeze puterile Elixirelor pentru a-și prelungi viața/sănătatea, așadar Cheile și Codurile longevității și ale Copacului Vieții și Florii Vieții. În acele vremuri, acesta era al 7-lea Rai pe Pământ. Masculinul și Femininul erau în armonie unul cu celălalt.
Deși matriarhatul era la conducere, contrapartea sa masculină era egalul său în cadrul structurilor sociale de tip stup. Împreună creau mierea, fructele energiei magice a șarpelui pe care o țeseau împreună, în calitate de parteneri egali, pentru binele cel mai înalt al tuturor.
Au trăit astfel timp de mii de ani, și întregul Avalon a prosperat. Fără victime, războaie sau persecutori.
În unitate, echilibru și armonie.
Masculinul și Femininul deopotrivă în deplinătatea forței lor divine.

Drepturi de autor – Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s