2018: Resetare

Încă din data de 21:12, când a avut loc alinierea cu Centrul Galactic, precum și odată cu Luna Nouă de anul acesta, am pătruns într-o energetică nouă. Astrologia actuală permite deschiderea unui portal nou sau a unei porți care aduce posibilități noi. Toate planetele se află în mișcare, fapt care aduce cu sine creativitate și mișcare înainte. Este vremea pentru acțiune pozitivă.

În ultimele zile am experimentat decalări temporale, un semn că liniile temporale se schimbă din nou. Ne aflăm în mijlocul unei resetări. Viitorul lumii arată diferit față de acum câteva luni, mai ales în America. Actualizările de la sfârșit de an au mutat linia temporală globală într-o direcție nouă, departe de corupție și minciuni. Iluzia de destramă cu viteza luminii!

Este vremea potrivită pentru a ne investi forța vieții în direcția în care dorim să mergem; duceți în inimă toate idealurile, viziunile și intențiile voastre, hrăniți-le cu iubire și ancorați-le în planul pentadimensional.

Noua infuzie de plasmă desface blocajele temporale din corp, care ne țin în matrice. Suntem eliberați din secole de sclavie și polarizare. Vălurile se ridică și oamenii se trezesc. A venit vremea pentru a curăța orice programările matriceale care ne întunecă mintea. Străpungeți vălurile iluziei și revelați esența voastră divină. Îmbrățișați prezența Eu Sunt în inimă, căci dați naștere vieții ascensionate din interior către exterior.

Anul 2018 va susține expansiunea continuă a întruchipării spiritului. Noul Pământ se zărește la orizont. Să facem din acest an 11 cel al resetării, al valului de iubire și bunătate. Când suntem uniți, puterea noastră de agenți crește exponențial.

Pentru înscrieri la transmisiunea de sâmbătă, 13 ianuarie, accesați: https://www.beyondtheordinaryshow.com/los-angeles-live/

Cu iubire,

Meg Benedicte

*Drepturi de autor Meg Benedicte * Toate drepturile rezervate * Puteți copia și distribui acest material dacă nu îl modificați în niciun fel, conținutul rămânând intact, și dacă păstrați această notificare a drepturilor de autor.

 

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s