Andromedanii

Andromedanii sunt o rasă foarte înaltă, cu păr alb-auriu și ochi albaștri, verzi sau căprui. Sunt o rasă deosebit de frumosă, elegantă și foarte evoluată. Ei poartă semințele Florii Vieții și a Copacului Vieții, fiind de asemenea gardienii cunoașterii ezoterice sacre a Omniversului, și sunt învățătorii celor care fac parte din Federația Intergalactică. Esența lor iubitoare se adaugă la noblețea lor, precum și la puritatea greu-câștigată, mai ales din timpul Războaielor Cerurilor, când o facțiune rebelă, infiltrată de a 13-a galaxie le-a aruncat în aer galaxia, și astfel, au fost nevoiți să se relocheze în galaxia pe care o ocupă în prezent, adiacentă Căii Lactee. Ei sunt frații și surorile mai mari ale Căii Lactee, cu care colaborează îndreaproape.

Sunt cunoscuți pentru noblețea sufletului și a spiritului, precum și pentru abilitatea lor de a co-crea cu frumusețe. Ei mențin la nivel cosmic energiile Înalților Preoți și Înaltelor Preotese, împreună cu Sirius, așadar cu Federația Galactică de Lumină, și cu Universitățile Federației Intergalactice de Lumină.

Orașele lor sunt vaste, cu structuri cristaline și numeroase piramide de cristal, precum și structuri în spirală diafane, construite din cristal pur. Oceanele lor sunt de un verde deschis și sunt atât de pline de lumină, încât oamenii nu le pot vedea cu ochiul liber, ci numai cu vederea interioară. Andromedanii acționează de multe ori în calitate de mentori, învățători și ghizi, împreună cu cei de pe Sirius. Aceste două Galaxii-Maestru dețin cheile și codurile ezoterice, precum și universitățile de lumină, căci ele conțin energiile kundalini (ale șarpelui), precum și cheile Divinului Masculin și Divinului Feminin. Locuitorii lor sunt ființe androgine, la fel ca multe alte rase galactice.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

 

Mulțumim, Condor, pentru varianta video!

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s