Copiii Soarelui și noua eră a echilibrului

Nu toți copiii născuți începând cu 2012 sunt copiii Soarelui. Unii sunt suflete bătrâne care încă se încarnează, alții sunt semințe stelare sau suflete voluntare. Sufletele bătrâne își au, în mare parte, originea în cele 12 Galaxii-maestru, care au co-creat Mama Pământ.
Copiii Soarelui vor aduce o schimbare de paradigmă completă, mai mare decât cea pe care o parcurgem acum. Ei vor necesita ca toate generațiile de programare falsă să fie curățate, la fel și programarea ancestrală, căci ei necesită un început nou, curat. Ei nu doresc să fie împovărați cu bagajul genetic și emoțional al generațiilor anterioare. Acești copii aduc o nouă programare, mult mai înaltă din punct de vedere vibrațional.

Într-o anumită măsură, majoritatea părinților încă funcționează conform vechii programări părintești, căci aceasta se află stocată în băncile lor de memorie celulară (din momentul concepției, sufletul este atașat de fetus și programat de ambii părinți – Dr. Bruce Lipton). Așadar, încă înainte de a se naște, copilul preia bagajul emoțional al ambilor părinți. La aceasta se adaugă trauma nașterii și ajustarea la un corp uman. Va trebui să găsim modalități prin care nașterea să fie în mare parte lipsită de durere.

Totodată, trebuie să înțelegem faptul că tehnologia și metodele de predare, așa cum le cunoaștem noi azi, vor eșua. La nivel de umanitate, are loc o schimbare totală a înțelegerii legilor de bază ale Omniversului și a aplicării lor, iar omenirea va începe să înțeleagă modalitățile avansate de accesare și utilizare a câmpurilor energetice, mai ales a câmpurilor energetice ale super-conștiinței. Tehnologia acestor copii va fi dată omenirii în următorii 50-100 de ani, tocmai cu acest scop.

În locul computerelor și al profesorilor, vom putea transfera înregistrări energetice din câmpuri energetice vaste în discuri energetice sau particule energetice sub formă de spirală sau de disc. Așadar, informația va fi descărcată direct în minte, fără distorsiuni; ea va fi pură și asimilată imediat. Nu va mai fi nevoie de săli de clasă, ci de centre de ghidare plină de iubire, în care sufletul copilului va fi citit la naștere și geniul copilului va fi identificat pe loc, monitorizat și hrănit de către părinți și ghizii de viață ai copilului, care vor fi cu el până la vârsta maturității.

Odată cu toate acestea, oamenii vor trebui să devină suficient de conștienți încât să nu se mai împreuneze cu oricine. Actul sexual va avea loc la cel mai înalt nivel, cu cineva care este pe aceeași lungime de undă și bandă de frecvență; așadar, când cei doi hotărăsc că vor să aibă un copil, vor planifica totul cu grijă și își vor cerceta sufletul în profunzime pentru a afla ce tip de copil doresc să creeze.

În momentul de față, atâția oameni procreează incoștient, fără să se gândească înainte, și chiar fără a fi îndrăgostiți unul de celălalt. Ceea ce creezi fără iubire se va întoarce împotriva ta la un moment dat. Deseori, când o relație eșuează, părinții sunt prea ocupați să împroște cu venin unul în celălalt, pentru a se mai putea gândi la efectul pe care faptele lor îl au asupra copiilor. Și totuși, au creat copiii împreună. Unde este iertarea? Unde este iubirea? Unde este rațiunea? Dacă nu putem co-crea relații sănătoase, atunci cum am putea co-crea altceva?

Pentru a ajuta acești copii, trebuie să ne eliberăm bagajul emoțional, ancestral, social, precum și programarea falsă și sistemele de învățământ învechite. Toate schimbările încep cu noi. Nu ne putem aștepta ca societatea și sistemul educațional să se schimbe, dacă noi nu ne asumăm responsabilitatea pentru sinele nostru interior, pentru gândurile, faptele și cuvintele de zi cu zi. Schimbarea și trecerea vor avea loc la toate nivelurile. Nu le putem spune altora ce să facă, dacă noi nu suntem dispuși să facem acea muncă sau să-i susținem pe cei care deja încearcă să asiste acești copii. Nu doar educația, ci întreaga știință și tehnologie, precum și oamenii de pe această planetă vor opera la nivel energetic.

Săptămâna viitoare voi posta un alt articol despre Noii Copii.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s