Tiparele karmice negative și transmutarea lor

Liniile temporale dintre viețile trecute și viața aceasta sunt în plin proces de schimbare. Ceea ce înseamnă că numeroase suflete vor începe brusc să își amintească vieți trecute, mai ales întâmplări cu alte suflete în care au fost create tipare karmice negative.
Ni se oferă o fereastră de oportunitate pentru a curăța toate legăturile și corzile negative. Tiparele karmice negative s-au creat atunci când am experimentat traumă, durere, abuz sau utilizare greșită a puterii sau a orice altceva (daruri, etc.) Deseori, acele suflete au fost atrase unul către celălalt vieți la rândul, pentru a avea oportunitatea de a dizolva o dată pentru totdeauna acele tipare negative și a crea altele noi, sănătoase.

Deseori suntem atrași într-o relație cu un suflet cu care am fost căsătoriți sau care ne-a fost iubit într-o viață anterioară, încă legătura nu a fost una de iubire, ci de legături negative (contracte de sclavie, contracte politice sau orice altceva), sau cu care am experimentat abuz, traumă, durere sau violență de orice tip.
Când facem jurăminte sau când semnăm contracte, există îngeri care sunt martori la toate acestea și au grijă ca noi să ne respectăm jurămintele, până când contractele sunt revocate, iar îngerilor le este permis să plece. Când la aceste jurăminte se adaugă elemente exterioare, precum simboluri, centuri de castitate, lațuri, verighete, brățări, cercei, tatuaje, acestea trebuie transmutate de îngeri, cu flacăra violet. În caz contrar, ele vor rămâne cu noi viață după viață. Uneori, aceste simboluri au fost puse eteric în aura noastră sau în orice altă parte a corpului nostru – și ele ne vor lega de acele suflete care le-au aplicat și de toți cei care au fost martori la acele jurăminte, contracte, etc. Și ele necesită transmutare.

Odată curățarea/transmutarea începută, va trebui să o repetați până când se va curăța/transmuta complet, căci nu ați putea suporta curățarea completă deodată. Cu cât trauma sau rana este mai profundă, cu atât ea este îngropată mai adânc în băncile de memorie ale sufletului. Va trebui să vă pregătiți pentru eliberare, și apoi băncile de memorie se vor declanșa.

Acest tip de curățare este extrem de eliberatoare, și deseori va vindeca cauze adânci și necunoscute ale unor boli din corpul fizic, precum și unele reacții pe care le avem față de anumite suflete, și nu ni le putem explica. Odată rana identificată, o putem tăia, elibera puroiul, dezinfecta, purifica și vindeca.
Nu știți cât de mult puteți beneficia de pe urma unei astfel de vindecări profunde: vă veți simți mult mai ușori, întreaga aură se va lumina, la fel și viața voastră.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s