Adevărul

Însăși faptul de a fi dărâmați, deschiși până în profunzimile ființei noastre, reprezintă salvarea noastră. Nu mai avem unde să ne ascundem, căci atunci când suntem dezgoliți până în miezul ființei noastre, nu ne mai putem minți pe noi, pe ceilalți sau Divinitatea. Nu avem de ales decât să înfruntăm adevărul.
Când avem curajul de a înfrunta adevărul, permițându-ne să fim vindecați și reîntregiți, cu ajutorul Divinității, suntem reîntregiți la un nivel mult mai înalt.
Adevărul eliberează întotdeauna, la fel și abandonarea în fața Voinței Divine, a Iubirii Divine.
Abandonarea nu înseamnă pierderea controlului, ci faptul de a da voie Divinității să rezolve lucrurile în cel mai înalt mod cu putință, pentru binele cel mai înalt al tuturor celor implicați.
Atât de des credem că știm – când de fapt, nu știm.
A ne încrede în vederea Divină, care vede imaginea de ansamblu, care știe ce trebuie să se întâmple, când și cum, este în sine ceva magic. Și asta pentru că am încetat să ne mai punem piedici.
În ordinea Divină, nimic nu lipsește, nimic nu este incomplet sau lăsat neterminat. Totul este perfect, întreg și complet: și la fel suntem și noi.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s