Către toate surorile de suflet

Către toate surorile de suflet, oriunde s-ar afla:
Fie ca voi să vă reconectați la sacralitatea Zeiței din voi, și fie ca iubirea de sine și sentimentele de vrednicie să se activeze, pe măsură ce voi renașteți în puternica femeie care sunteți.
Fie ca voi să găsiți curajul, puterea, credința și iubirea profundă din voi, atât în cele mai grele momente de întuneric ale sufletului, cât și în cele mai splendide momente de reușită, căci adevărata putere și adevăratul curaj înseamnă a-ți trăi viața cu adevăr, integritate și autenticitate, și a străluci în unicitate, în ceea ce te face să ieși în evidență, și în deplinătatea puterii sufletului.
De asemenea, fie ca voi să vă trăiți cea mai înaltă chemare și scop pe această planetă, contribuind astfel la viață în cel mai înalt mod cu putință, cu întreaga voastră ființă.
Nu cum vor ceilalți să trăiți, nu cum se așteaptă familia voastră să fiți. Ci fie ca voi să trăiți conform adevărului sufletului vostru, orice ar fi, și să străluciți în lumina voastră, și nu în umbra nimănui.
Și fie ca voi să vă amintiți că ceea ce face ca femeia să fie specială este fluiditatea ei, sensibilitatea și iubirea, dar și curajul și viața în adevăr, orice ar fi.
Însă mai mult decât atât, fie ca inima, sufletul și ființa voastră să se deschidă tot mai mult către iubire, și fie ca voi să deveniți un stâlp de iubire, speranță, înțelepciune și vindecare pentru întreaga lume.
La mulți ani!

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s