Frecvența Paradisiacă

„Frecvența Paradisiacă este cea la care sufletul tău vibrează și cu care lucrează, fiind frecvența Creației originale, adusă aici de Înaltul Consiliu Pleiadian, atunci când a fost creată scoarța exterioară a pământului. Sufletul tău a fost printre cele care au adus-o aici, și de aceea este cea la care vibrează. Ea se mișcă în 12 octave ale sunetului ale corzilor C; inițial, mult mai multe octave ale sunetului puteau fi auzite de urechea umană, fiind folosite în muzică și vindecarea cu sunet. Toate acestea se află în tine.

În acele vieți, foloseai nu numai încăperile de cuarț roz, etc., pentru a vindeca oamenii, ci și instrumente cu coarde precum harpă, liră, etc., flaut, clopoței, gonguri și boluri cântătoare. Majoritatea bolurilor cântătoare erau făcute din cuarț roz și cuarț de stâncă, căci această combinație corespunde vibrației Paradisiace. Deseori, în timpul vindecărilor pătrundeai într-o stare de conștiință modificată, în care lucrai cu Înaltul Consiliu Pleiadian, iar acesta transmitea sunete prin tine, pe care tu le transmiteai cu vocea și cu instrumentele.

Apoi, această vibrație Paradisiacă era acordată, via Pleiade, înapoi la Creator și la Sursa Divină, fiind iubire pură și necondiționată. Nu există o bandă sau octavă de frecvență mai pură. Este însăși sunetul la care vibrează întregul cosmos, care deschide emisfera stângă și dreaptă a creierului, deschizând totodată mintea superioară și conexiunea inimă/suflet. Ea aduce o stare de echilibru, în care ești acordat pe deplin la Sinele Superior și la Grupul de Suflete, și prin acesta, direct la Mahatma, Avatarul sintezei, și prin el/ea, la cele 352 niveluri ale Divinității. Nu există o stare mai înaltă decât vibrația Paradisiacă.”

Extras dintr-o citire de suflet realizată de Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s