Singularitatea echinocțiului – accesarea potențialului infinit

În data de 20 martie are loc echinocțiul de primăvară la zero grade în Berbec, când ziua și noaptea sunt egale. Poarta Stelară a echinocțiului se află în punctul energetic zero – punctul de echilibru între forțe opuse. Acesta reprezintă un rar moment galactic de echilibru, în care poarta se deschide către potențial creativ nelimitat.

Ordinea universului fractalo-holografic este asemeni unui câmp cu un număr infinit de posibilități, care pulsează într-un punct zero al singularității. El se repetă la orice scară, de la galaxii în spirală, la particule cuantice subatomice. Energia pulsează în cantitate nesecată, în echilibrul perfect care se regăsește în singularitatea vacuumului din vortexul de energie.

De-a lungul istoriei, diverși cercetători au căutat „Sfântul Graal” care ar deschide potențialul nefolosit. Nicola Tesla a afirmat: „Dacă ați cunoaște măiestria lui 3, 6 și 9, ați deține cheia universului.” Câteva decenii mai târziu, Marco Rodin a descoperit faptul că 3, 6 și 9 revelează baza matematicii-vortex, în care 3 și 6 reprezintă fiecare latură a lui yin/yang, iar 9 este curbura de tip S de la mijloc.

În Cubul lui Metatron se regăsesc cele 5 solide platonice, care acționează drept structuri interioare de organizare a moleculelor din cadrul cristalelor naturale. Ele corespund celor 5 elemente din natură care iau forma atomilor comprimați: 1) Tetraedru (triunghi) = plasmă (foc); 2) Hexaedru (pătrat) = solid (pământ); 3) Octaedru = gaz (aer); 4) Icosaedru = lichid (apă); 5) Dodecaedru = eter.

Emanând din dimensiunea zero și din volum zero, pulsarea singularității activează un torus continuu de energie. Tot în Cubul lui Metraton regăsim dubla stea tetraedrică (merkaba), geometria care creează energia cinetică toroidală. Cei 12 stâlpi în spirală vibrează la cele 12 armonici care emană în exterior, formând un vortex care cuprinde conștiința-sursă. Cei 12 vectori se întâlnesc și către interior, în punctul zero al singularității – conectându-ne la programe dimensionale infinite de realități universale holografice.

Datorită cunoașterii vaste a misterelor antice alchimice, avem acum oportunitatea de a accelera evoluția umană. Utilizând șablonul creațional al Cubului lui Metatron, putem crea fenomene de tip vortex și merkaba toroidală, care să acționeze ca un vehicul hiperdimendional, pentru a accesa câmpul cuantic al potențialului infinit.

Posibilitățile sunt infinite, iar parte din misiunea sufletului meu este să împărtășesc cu voi geometria sacră a portalului transfigurării. Când activăm vortexul cuantic în aură, deblocăm modalitatea de transfer a conștiinței superioare în planul fizic.

2018 este anul în care putem curăța straturi de densitate, comprimare a timpului și traumă. În pulsarea continuă a punctului zero al singularității, permiteți trecutului dureros și fricilor viitorului să colapseze în eternul Acum. Dizolvați toate rămășițele suferinței și pătrundeți în merkaba corpului de lumină. Pe măsură ce deblocați restricțiile grilelor matriceale care se suprapun, sufletul coboară tot mai mult în corpul fizic, inimă și minte. Vă aflați într-un proces ascensional de întrupare a sufletului.

În timpul echinocțiului se activează o nouă inimă cosmică ce ne deschide la niveluri superioare de uniune masculin/feminin, nemaiîntâlnite până acum. Pentru a participa la o activare de grup a acesteia din data de 20 martie, accesați adresa: https://newearthcentral.com/…/aries-equinox-global-activat…/

Cu iubire,
Meg Benedicte

*Drepturi de autor Meg Benedicte * Toate drepturile rezervate * Puteți copia și distribui acest material dacă nu îl modificați în niciun fel, conținutul rămânând intact, și dacă păstrați această notificare a drepturilor de autor.

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s