Actualizări 19 aprilie 2018

În prezent, se întâmplă foarte multe în planurile interioare. Are loc o actualizare imensă, care aduce cu sine o schimbare planetară rapidă. Pe măsură ce vibrația planetei crește, energiile și câmpurile energetice planetare vor trece prin schimbări foarte mari.
Piramidele de Cristal și Grilele Piramidelor de Cristal sunt reactivate împreună cu coloana vertebrală a Pământului, și odată cu acestea sunt aduse la suprafață bande de frecvență superioare pentru a lucra asupra conștiinței colective.
Elefanții, delfinii, balenele și leii sunt conștienți de toate acestea, și trec deja prin actualizări intense, împreună cu numeroase alte specii.
Rasa umană tinde să rămână în urmă, din cauză că mulți sunt încă netreziți.
Suntem trași într-o energie de tip vortex, o mișcare a schimbărilor la scară mare. Tot ceea ce nu mai servește ascensiunii planetare este eliminat și transmis mai departe, în bandele de frecvență superioară.
Ni se cere să ne deschidem la o conștiință superioară, la transmițătorii noștri energetici superiori, așadar la o cantitate mai mare de lumină care provine din centrul inimii/sufletului.
Pătrundem în vremuri deosebit de importante.
Sunt vremuri de schimbări peste schimbări, atât interioare, cât și exterioare, de transformări și transmutări.
Să primim aceste schimbări cu brațele deschise, pentru iluminarea rasei umane, astfel încât să putem pătrunde în următoarea etapă de 144 de ani de pregătire pentru Noua Eră de Aur, și noul corp Adam Kadmon, corpul de cristal.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s