Focurile sacre și transmutarea prin foc

Există 12 Focuri divine sacre care se fac cunoscute acum. Purificarea prin Foc înseamnă transmutare. Acum câteva luni mi s-au arătat încăperi antice în adânc în subteran, pline cu cristale lichide multicolore, conținute în tuburi. Pe măsură ce le priveam, au început să se lumineze și să pulseze energia focului. A fost cea mai intensă energie pe care am experimentat-o. Mi s-a spus că aceste cristale obișnuiau să fie o sursă energetică utilizată în urmă cu milioane de ani, și apoi închisă.

Focurile Divine lucrează într-un mod asemănător. Pe măsură ce suntem purificați, toată densitatea din noi și din jurul nostru este arsă. Însă Corpul de Lumină, cel mai pur și mai înalt sine al sufletului, rămâne intact. Fiecare dintre aceste Focuri activează anumite chei și coduri latente în noi și pentru întreaga omenire. Au loc astfel actualizări, treziri, reamintiri și activări puternice.

Fiecare Foc are propria culoare și coardă tonală. Focurile lucrează în conjuncție cu Copacul Cosmic al Vieții – al atotcunoașterii, atotvederii, atotființei.

Pășim acum pe o bandă de frecvență a purificării mult mai înaltă, fiind purificați pentru imensele schimbări care ne așteaptă.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s