Actualizări iulie 2018

La ora actuală, trecem printr-o transformare energetică intensă, pe măsură ce pătrundem în noua stare Solară. Acest termen are legătură cu Flăcările Iluminării celui de-al 7-lea Soare Central, care acum ne iluminează mintea și inima la nivelul la care suntem pregătiți fiecare dintre noi. Există anumite mecanisme încorporate în geometria sacră energetică a sufletului nostru, care se vor declanșa atunci când suntem pregătiți, în timpul încarnării pe această planetă. Aceste declanșări sunt activate prin coduri de lumină sau frecvențe vibraționale de lumină/sunet, activate prin Poarta Solară de pe Sirius către cel de-al 7-lea Soare Central al Iluminării.

Acesta activează băncile de memorie ale sufletului, și lucrează direct cu mintea superioară – Sinele Superior al sufletului. Astfel, crește nivelul de conștiință al umanității ca întreg, dar se va declanșa la niveluri înalte în cei care sunt pregătiți pentru următorul pas în călătoria sufletului prin viață, în special în cazul semințelor stelare, sufletele voluntare care au venit aici cu anumite misiuni de îndeplinit, și care au lucrat colectiv de-a lungul multor vieți pe Pământ pentru a menține lumina stabilă și pentru a ilumina calea pentru ceilalți, și care se află acum aici pentru a ridica conștiința la cel mai înalt înalt nivel de la căderea Atlantidei.

Urmează o trezire în masă – o ridicare în masă a conștiinței, așadar ne putem aștepta la transformări interioare măsură ce primim actualizările Solare ale Flăcărilor Iluminării – care pavează calea către Noua Eră de Aur.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s