Actualizări solare

La ora actuală, pătrundem într-o nouă etapă de actualizări solare, care de fapt se referă la soarele interior – cel care activează Cheile și Codurile Iluminării.
Starea Iluminată reprezintă cea mai înaltă stare de conștiință. Aceasta lucrează apoi cu chakrele superioare – de la chakra coroană, cauzală, chakra Steaua sufletului, și până la chakra Poarta Stelară, care ne umple canalele de transmisie cu o lumină auriu-portocalie de o frecvență ridicată.

Atunci când canalele de transmisie din spatele și din partea superioară a capului sunt blocate (chakra cauzală se găsește în spatele capului, imediat în afara acestuia, în timp ce în Atlantida se afla în interiorul craniului, întrucât pe atunci, craniile erau mult mai mari), nu ne puteam conecta oricând dorim la Tărâmurile înalte, și implicit, la stările multidimensionale.

Pe măsură ce corpurile noastre devin din ce în ce mai cristaline, vibrăm la o frecvență mult mai ridicată. Starea vibratorie se va accelera acum, ceea ce înseamnă că chakrele și celelalte centre energetice din corp își vor accelera rotația. Nu uitați că chakrele noastre se rotesc conform cu chakrele și centrii energetici ai Pământului. Nu ne putem separa forma fizică de cea a Mamei Pământ.

Iar pe măsură ce chakrele noastre superioare sunt activate tot mai mult, vom putea traversa dimensiuni., însă nivelul de conștiință trebuie să crească la același nivel. În caz contrar, vor apărea dezechilibre.
Nu uitați că chakra a șasea, a cincea și a patra (ochiul al treilea, chakra gâtului și a inimii) sunt conectate la piramidele superioare activate.

În următoarele luni, integrați în mod conștient chakrele superioare cu cele principale.
Regula de bază este: precum în Cer, așa și pe pământ.
Pătrundem într-o etapă în care vălurile amneziei se ridică, și ne întoarcem la adevărul cel mai înalt, atât la interior, cât și la exterior.

Aceste actualizări pot duce la amețeli, dezechilibre ale sistemului nervos central, ale meridianelor și nadisurilor, precum și ale coloanei vertebrale. Ele curăță efectiv vechea programare, ideile fixe, vechile tipare comportamentale, iar noi suntem reinventați și reînnoiți.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s