ADN-ul Cristalin Divin

Chemarea înapoi a ADN-ului

Acum este o perioadă perfectă de a chema înapoi ADN-ul Divin Cristalin. Personal, lucrez cu activarea ADN-ului zilnic, întrucât este vulnerabil la factori de mediu, niveluri de frecvență, gânduri, emoții, activări ale inimii și propria alcătuire biologică. ADN-ul Cristalin reprezintă o cheie pentru a schimba niveluri dimensionale, deoarece creează punți între realități, expresii ale formei, galaxii… este cu adevărat unic și divin.

Întrucât ADN-ul este complex, adresați o cerință simplă. Centrați-vă în ființa voastră, aliniați-vă câmpurile toroidale și coloana ascensiunii pentru un efect maxim. Pășiți pe pământ în picioarele goale, îmbăiați de razele soarelui pentru a vă conecta cu rețelele Noului Pământ și cu rețelele Solare, care sunt în proces de activare. Uniți-vă cu sinele superioare și chemați-vă ADN-ul Divin. O parte din el există deja în interior, o altă parte din el poate fi chemată înapoi în celulele și câmpurile voastre, iar o parte din el poate fi cu totul nouă.

O modalitate simplă de a chema înapoi acest ADN Cristalin Divin este:

„Accept pe deplin aceste coduri Divine ale Ascensiunii, aceste armonici, tonuri, raze cosmice ale evoluției și amplificări ale Luminii de la Sursă în celulele mele și în câmpurile energetice, pentru a-mi amplifica starea Christică, ascensionată a conștiinței, de-a lungul tuturor densităților și expresiilor dimensionale ale Sinelui meu. (Faceți o pauză și simțiti toate acestea, permiteți aliniamentului Sursă-Univers-Galaxie-Soare-Sine-Geea să aibă loc)

Chem la activare în mine ADN-ul uman Divin cel mai pur, de cea mai bună calitate. Chem cel mai pur ADN uman Cristalin la mine. Îmi chem înapoi în celule ADN-ul Christic purificat, de-a lungul tuturor liniilor temporale, densităților și expresiilor dimensionale. Îmi reactivez, mă reconectez eteric la acest ADN Divin și rog să se formeze din nou în corpul și câmpurile mele energetice.

(Vizualizați cum ADN-ul se formează din nou, asemeni unei structuri imense în spirală, care urcă de-a lungul coloanei ascensiunii. Vizualizați cum se activează ADN-ul cu 12 catene, 13 catene, 13 catene de conștiință Christică. 14 catene de Sursă, 144 de catene – orice nivel care este conform cu calea voastră.)

Preaiubite ADN, luminează și rescrie-mi ființa și câmpurile energetice în tipare de geometrie sacră, care să reflecte Sinele meu Divin cel mai înalt. Îmi rechem cea mai înaltă expresie a Sinelui meu, și primesc cu brațele deschise Sinele meu Christic Universal. ADN Cristalin, activează-te la cel mai înalt nivel care este conform cu călătoria mea.

Chem activarea deplină a codurilor de lumină ale Corpului de Lumină Curcubeu în ADN-ul meu, care să deschidă punțile cristaline ale Ascensiunii.

Rog ca toate acestea să fie umplute de grație și de puritate a conștiinței Sursei, și să se exprime ca realitate palpabilă, astfel încât conștiința mea să crească și să rezoneze cu liniile temporale Christice, originare ale purei și adevăratei Ascensiuni. Și așa este.”

Sandra Walter

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s