Cheile și Codurile Creației Primordiale

Stările înalt dimensionale se fac resimțite tot mai mult. La ora actuală, are loc o trezire imensă la multiple niveluri, iar umanitatea ca întreg ca începe să le resimtă.
Mulți se vor panica, întrucât încă dorm somnul uitării. Și ei au un rol de îndeplinit la nivel de întreg, însă trezirea lor îi va șoca.
Ierarhia Cosmică îmi arată cum la ora actuală, întregul Pământ este înconjurat de ființe de lumină de pretutindeni: din alte sisteme stelare, galaxii și universuri, transmițându-și lumina de frecvență înaltă. Serviciul colectiv pe care ni-l oferă este mai presus de cuvinte.

Umanitatea este curățată la cel mai profund nivel. Vechile lațuri sunt desfăcute, iar măștile sunt date jos. Adevărul suprem va fi revelat.
Dimensiunea a 3-a se dezintegrează tot mai repede. Pe măsură ce gheața polară se topește, iar regiuni polare se deplasează, centri energetici latenți se trezesc, iar informații și înțelepciune latente vor fi revelate.
Aceste schimbări vor veni în valuri. Uneori va fi dificil pentru cei care operează deja la nivelul dimensiunii a 5-a să se raporteze la dimensiunea a 3-a, căci au depășit-o deja. Însă nu vă culcați pe o ureche! Și dimensiunile a 7-a și a 9-a se fac cunoscute.

Aceste ființe de lumină care înconjoară Mama Pământ provin din dimensiunea a 7-a și a 12-a, și au ca scop vindecarea umanității până în profunzimile Creației Primordiale. Prima Creație a acestei planete aparține de galaxia Calea Lactee, care la rândul ei aparține de primele 12 galaxii-maestru create vreodată.
Activarea, via Sirius, a Flăcărilor Iluminării din Cel de-al 7-lea Soare Central se amplifică tot mai mult. Ea va ilumina inimile și mintea celor chemați întru serviciu înalt, cu care au fost de acord înainte de încarnarea pe această planetă.

Multe dintre aceste suflete au lucrat împreună multe vieți la rând, și se vor reconecta în această viață. Cheile și Codurile Creației Dintâi se trezesc în ADN-ul nostru latent, în sufletul nostru.
A venit vremea Noului Pământ trezit.

Judith Kusel

 

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s