Unicornii

În ultima vreme, unicornii își fac tot mai mult simțită prezența, asistând omenirea în această perioadă de schimbări intense.
Unicornii s-au întors, și reprezintă unul dintre cele mai mari daruri pe care le-am primit pentru a ne asista în procesul ascensiunii. În Atlantida de Aur, fiecare om avea unicornul propriu cu care comunica. La căderea Atlantidei, unicornii nu au putut suporta frecvențele joase de dimensiunea a 3-a. Acum, în sfârșit, ne-am ridicat vibrația suficient de mult pentru ca ei să ne poată asista din nou.

Unicornii sunt ființe de dimensiunea a 7-a și a 9-a, care aparțin de Cel de-al 7-lea Cer. Spre deosebire de îngeri, ei au avut corpuri fizice, fiind cai albi, puri, care au ascensionat, învățându-și toate lecțiile pe planeta Pământ. În corpurile spirituale (de lumină), ei lucrează cu noi la nivel de suflet.

O lumină alb-spiralată emană din ochiul lor al treilea, reprezentată adesea ca un corn de lumină. Lumina lor este atât de puternică, încât putem utiliza numai puțin câte puțin; așadar, ei vor transmite către noi atâta lumină câtă putem susține în acel moment.

Când ne conectăm cu unicornii, ei ne asistă în îndeplinirea misiunilor sufletului și ne ajută să pătrundem în stări penta dimensionale.

Dacă avem o viziune, o chemare mai mare decât noi, unicornii ne transmit credință, forță, integritate, nobilitate și magnetism personal.
Ne ajută să ne îndeplinim misiunile personale, precum și să ne transmitem rugăciunile din inimă către Sursa Divină.
Prin ochiul al treilea ne transmit vindecare fizică, mentală, emoțională și a sufletului. Trebuie doar să o cerem.
Ne ajută să ne vindecăm și curățăm rănile karmice și trauma sufletului, fie personală, a familiei sau a unui colectiv mai mare.
Îi putem ruga să ne echilibreze și alinieze în somn cele 12 chakre cu frecvența penta dimensională. Ei ne ajută să ne reconectăm cu sinele interior, precum și cu spiritul. Când ne simțim deznădăjduiți din diverse motive, unicornii ne pot ajuta să ne simțim din nou întregi.

De asemenea, îi pot ajuta pe noii copii care nu se pot conecta ușor cu Mama Pământ și care nu se simt acasă, ei găsindu-și astfel locul. Copiii iubesc unicornii, și-i putem ajuta conectându-i la aceste ființe de lumină, în special pe cei foarte puri, sensibili, iubitori și inocenți.

Judith Kusel – cu recunoștință către Diana Cooper și Tim Whild

 

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s