Atlantida de Aur

„Atlanții erau pragmatici și cunoșteau faptul că relațiile de cuplu erau pline de încercări. Dacă un cuplu nu era fericit împreună, în ciuda precauțiilor luate pentru a le asigura compatibilitatea, puteau divorța fără probleme. Însă aceste tipuri de cazuri erau rare.

Nunta reprezenta o ceremonie puternică, ce chema puteri spirituale mărețe menite să aducă lumină celor doi, însă nu exista niciun schimb de inele sau de alte simboluri, întrucât nu erau considerate necesare.

Cuplul știa că una dintre cele mai mari responsabilități spirituale era aducerea pe lume a unui suflet; de asemenea, înțelegeau faptul că a fi părinte era un serviciu de frecvență înaltă. Așadar, pentru a se pregăti pentru această sarcină binecuvântată, meditau împreună, deseori și cu familia extinsă, pentru a descoperi cărui tip de suflet ar putea servi cel mai bine.

În acel moment, două sau trei spirite își făceau apariția pentru a-și explora energiile unii altora și, înainte de concepție, se lua o decizie pentru binele cel mai înalt al tuturor celor implicați. Actul sexual atrăgea noul spirit, care se conecta apoi la trupul mamei.

La naștere, bebelușul era întâmpinat nu doar de familie, ci de întreaga comunitate. Fiecare bebeluș era dus la templu pentru ca preotul să-i examineze aura și să-i descopere călătoria sufletului, precum și darurile și talentele pe care le aducea în acea viață.

Acest lucru era extrem de folositor pentru copil, întrucât părinții și comunitatea îi puteau onora și încuraja aceste talente. Fiecare copil înflorește atunci când îi sunt evidențiate talentele, iar copiii din Atlantida de Aur erau extrem de binecuvântați din acest punct de vedere.”

Extras din The Archangel guide To Enlightenment and Mastery („Ghidul Arhanghelilor pentru iluminare și măiestrie”), de Diana Cooper și Tim Whild

Sursă

Video, via Condor

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s