Deschiderea inimii

Divinul Feminin se ancorează cu adevărat prin centrul inimii, și întruchipează iubirea necondiționată.
A venit vremea deschiderii inimii la nivel de umanitate. Nu putem avansa în dimensiunea a 5-a fără ca centrul inimii să se deschidă la cel mai înalt nivel.
Iubirea necondiționată înseamnă:
– Iertare pentru toate viețile și pentru toate sufletele care au fost implicate în ceea ce s-a întâmplat în acele vieți. La toate acestea se adaugă căderea lui Elisium, a Regatului Leului, Avalon, Mu, Lemuria, Atlantida, și toate cele care au urmat acestora în dimensiunea a 3-a.
– Iertarea de sine, care de cele mai multe ori este mai dificilă decât a-i ierta pe ceilalți. Renunțarea la vină și rușine. Iertarea celorlalți și recunoștința pentru lecțiile pe care ne-au ajutat să le învățăm.
– O inimă deschisă, caldă. Vizualizați cum toate straturile de gheață care v-au înghețat inima și v-au împiedicat din a fi deschiși către iubire se topesc.
– Când centrul inimii se deschide, petalele trandafirului inimii se deschid cu iubire către toate ființele.
– Generozitatea reprezintă un dar al inimii pentru ceilalți – când dăruiți cu iubire, fie ceva material sau nematerial, mic sau mare, fără a aștepta nimic în schimb, dăruiți necondiționat.
– O iubire profundă pentru umanitate și o acceptare deplină a tuturor sufletelor. Binecuvântați-i pe toți cu iubire.
– Iubirea necondiționată cu cunoaște judecată, critici, separare, etichetare. Ea iubește, pur și simplu, pentru că nu poate face altceva.
– Atunci când atingem octavele superioare ale inimii deschise, iubirea devine transcendentă. Ea transcende spațiul și timpul, și se extinde la nivel cosmic.
– Când inima este plină de iubire, tot ceea ce spuneți este scăldat în iubire și spus cu iubire. Emanați numai gânduri de iubire.
– Când vă conectați la Inima Cosmică, veți transcende treptat toate aspectele inferioare ale inimii, acest lucru manifestându-se în viața fizică. Veți deveni iubirea care schimbă lumea.
– Iubirea Cosmică reprezintă Iubirea Divină Universală care se revarsă în și prin tot ceea ce este.
– Când pătrundeți cu adevărat în cele mai înalte nivele ale iubirii necondiționate, veți trăi în conștiința unității. Căci cu toții suntem unul, iar Unul este Tot, o singură inimă, o singură iubire, o singură ființă.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s