Pe măsură ce faza experimentală se încheie, au loc convergențe ale liniilor temporale și intensificări ale călătoriilor prin Porțile Stelare (partea a II-a)

16388409_1143983195724497_7476893194870792480_n

În calitate de ființă umană, nu mergeți nicăieri, însă ca Ființă Stelară/Galactică, densitatea corpului fizic își schimbă forma în mod constant. Aceste semnale de lumină vă activează celulele, care au adaptat schematica, algoritmii, codurile și secvențele pentru a se reconfigura, fapt care vă transformă materia fizică/abilitățile de a călători, făcându-le să treacă prin „spațiu” și să ajungă în realități infinite în același timp. Abilitatea de a exista simultan în aceste realități vă oferă un acces pe care nu l-ați avut înainte. În fiecare nano milisecundă, continua voastră rematerializare se realizează într-o realitate fizică diferită. Cu cât celulele voastre sunt mai „rapide”, cu atât mai multe abilități aveți, cu atât mai galactici sunteți.

Corpul uman a fost foarte dens; corpul deținea tot, la fel și câmpurile energetice. Fuziunea acestora într-un singur spațiu din interiorul vostru constituie un proces imens și vast, care înainte se întindea în timp. Experimentăm acum o accelerare a călătoriilor prin Porțile Stelare, lucru de care corpul uman nu este capabil. Acest fapt este corectat: corpurile sunt acordate la frecvențe mai înalte, ele fiind mai puternice și mai rapide decât oricând. Cu cât opunem mai multă rezistență/înțelegem greșit, cu atât mai multă suferință vom întâlni.

De aceea este foarte important să împărtășim informațiile pe care fiecare le deținem. De aceea este important să nu ne mai abținem/să nu mai încercăm să cuprindem evoluția unei Ființei Stelare într-o mentalitate umană. Până când nu acceptăm că există o perspectivă mai largă, o experiență mai largă, frica va interveni.

În același timp, avem, și nu avem de ales. Aspectul uman nu are de ales, întrucât toate au fost deja alese de voi înainte de încarnarea/întruparea ca suflete walk-in pe Pământ. Toate sunt scrise și s-au întâmplat deja, ele desfășurându-se acum exact cum sunt codificate în structura voastră genetică, pentru a da naștere unei noi existențe. O existență magnifică, divină, de o puritate măreață, plină de iubire și de progres, atât de mult, încât mintea umană va fi șocată constant, iar sinele vostru cel adevărat va fi peste poate de bucuros.

Faza experimentală se apropie de final, pe măsură ce mulți se trezesc și își asumă rolurile galactice sufletești. Mulți trec fizic dincolo de văl, reunindu-se, îmbrățișându-și destinul. Pe măsură ce ne asumăm responsabilitatea motivului pentru care am venit aici, lucrurile nu vor deveni mai ușoare, dar se vor întâmpla mai repede. Fiecare dintre voi colapsați/convergeți totul din interior, prin întruchiparea Ființei de Lumină Pură și a Păzitorului Galactic, a Gardianului Antic ce arată calea.

Lisa Transcendence Brown

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s